Engedély nélküli Szinva-híd - A balesetveszélyes állapot megszüntetését kérte az önkormányzat
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. október 1. csütörtök

Malvin ünnepli névnapját.
Holnap Petra napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Engedély nélküli Szinva-híd - A balesetveszélyes állapot megszüntetését kérte az önkormányzat
Engedély nélküli Szinva-híd - A balesetveszélyes állapot megszüntetését kérte az önkormányzat PDF Nyomtat Email
2020 augusztus 05., szerda 11:56

Levélben szólította fel az építkezés miatt kialakult balesetveszélyes helyzet felszámolására a Szinva terasznál, a patak felett tulajdonosi engedély nélkül kialakított, félkész híd építtetőjét Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata.

 

Az önkormányzat még múlt hét kedden leállíttatta az építési munkákat, mivel annak a szórakozóhelynek, amely az építkezést megrendelte, a munkálatok megkezdése előtt több engedélyre, köztük a Szinva patak tulajdonosaként a miskolci önkormányzat tulajdonosi hozzájárulására is szüksége lett volna, ám ilyet nem adott ki a polgármesteri hivatal.

 

Az önkormányzat mostani levelében bekérte az építtetőtől azokat a dokumentumokat is, amelyek birtokában megkezdték az építkezést. Valamint felszólította az érintett szórakozóhely tulajdonosát, hogy az engedély nélküli építkezés miatt kialakult balesetveszélyes állapotokat minél előbb szüntesse meg.

 

A terület a belvárosban található, ahol - főleg hétvégenként - több ezer fiatal szórakozik, így az ő védelmük érdekében is sürgető a balesetveszélyes állapotok felszámolása.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások