Tovább bővülnek a rendelések a Megyei Kórház intézményeiben
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 11. szombat

Nóra, Lili ünnepli névnapját.
Holnap Izabella napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Tovább bővülnek a rendelések a Megyei Kórház intézményeiben
Tovább bővülnek a rendelések a Megyei Kórház intézményeiben PDF Nyomtat Email
2020 május 25., hétfő 15:49

Tovább bővültek a Szikszói Tagkórház rendelései május 25-től, hétfőtől – adta hírül honlapján a BAZ Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház.

 Ezzel egy időben a miskolci Gyermekegészségügyi Központban is bővült a járóbeteg rendelések száma: a rendelési idők és a telekonzultációs lehetőségek már elérhetők az intézmény honlapján, a www.bazmkorhaz.hu-n. A weblapon a tagkórházak képeire kattintva megjelenő táblázatokat folyamatosan frissítik.

 

Az ellátás újraindítása számos szabályhoz kötött, éppen ezért az intézményekben a betegek és az egészségügyi dolgozók védelmének maximális figyelembevételével és nagy körültekintéssel, lépésről lépésre nyitják meg az egyes szakrendeléseket és betegellátó egységeket. Mindez az adott szakterület sajátosságaihoz igazodva, más-más ütemben történik.

 

Az elmúlt időszakban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház egységeiben számos mobiltelefonos konzultációs lehetőséget alakítottak ki, ezzel is könnyítve központi telefonszámuk túlterheltségén.

 

A betegeket és hozzátartozóikat arra kérik, hogy továbbra is csak abban az esetben keressék fel személyesen az egészségügyi intézményeket, amennyiben akut, sürgős orvosi beavatkozást igénylő problémájuk van. Egyéb esetben először telefonon konzultáljanak háziorvosukkal, vagy az illetékes szakrendelővel.

 

A betegellátás újraindításának részleteiről folyamatosan ad tájékoztatást a kórház az intézmény weboldalán, a www.bazmkorhaz.hu-n, illetve a kórház hivatalos facebook oldalán.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház valamennyi tagintézményében továbbra is általános látogatási tilalom van érvényben.

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások