A koronavírus-járvány alatt tapasztalható kereskedőkkel, indokolatlan áremeléssel kapcsolatos panaszok kezelése
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. szeptember 25. péntek

Eufrozina ünnepli névnapját.
Holnap Jusztina napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek A koronavírus-járvány alatt tapasztalható kereskedőkkel, indokolatlan áremeléssel kapcsolatos panaszok kezelése
A koronavírus-járvány alatt tapasztalható kereskedőkkel, indokolatlan áremeléssel kapcsolatos panaszok kezelése PDF Nyomtat Email
2020 március 25., szerda 18:28

Több jelzés is érkezett Miskolc MJV Önkormányzatához, hogy a koronavírus-járvány miatt a kereskedők megemelik az élelmiszerek árát. A panaszosok azt kérik az önkormányzattól, ezt valamilyen módon szabályozza le. Ez azonban nem önkormányzati hatáskör, ebben a témában nincs intézkedési jogköre egy város-, egy település vezetőjének sem. A fogyasztóvédelemmel kapcsolatos panaszok, bejelentések a kormányhivatalok hatáskörébe tartoznak.

Veres Pál Miskolc MJV polgármestere azonban felhívja a kereskedők, árusok figyelmét a mértékletességre. Arra kéri őket, a mostani veszélyhelyzetben legyenek tekintettel vásárlóik nehéz helyzetére, az indokoltnál nagyobb árakat ne szabjanak az alapvető élelmiszerek esetében.

A polgármester ellenben azt is látja, hogy a kereskedők, eladók nap mint nap, sokszor saját egészségüket is veszélyeztetve igyekeznek ellátni élelmiszerrel a vásárlókat. Éppen ezért minden olyan munkavállalónak szeretne köszönetet mondani, aki most ebben a veszélyhelyzetben helytáll a szolgáltatási szektorban.

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások