Hójelentés Miskolcról
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. március 30. hétfő

Zalán ünnepli névnapját.
Holnap Árpád napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Hójelentés Miskolcról
Hójelentés Miskolcról PDF Nyomtat Email
2020 január 28., kedd 17:20

_kepek-2012/51601-51800/51612A kora délelőtt megkezdődött intenzív havazás miatt a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. 10 óra 35 perckor 283 fővel kezdte meg a gyalogos járdafelületek kézi síkosságmentesítését. Esőként a villamosmegállókat, majd a buszmegállókat és a gyalogátkelőhelyek környékét tisztították meg a hótól. Ezt követően a főközlekedési utak mellett elhelyezkedő járdákon és a mellékutcák járdáin folytatódott a munka.

A délelőtti munkavégzést kiegészítve 13 órától 5 db kismunkagéppel végezték a hóeltakarítást, az Avas városrészen 16 fő jelenleg is dolgozik a lépcsők síkosságmentesítésén.

 

Jelenleg is 6db szórógéppel dolgozik a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. a város síkosságmentesítésén, az alábbi területeken már be is fejeződött a munka:

Miskolctapolca,  Avas városrész, Görömböly, Szirma, Martin-kertváros, Belváros,  Pereces,  Komlóstető, Vasgyár, északi- déli tehermentesitő, Killián városrész, Diósgyőr városrész, Ómassa, Bükkszentlászló.

 

A város összes buszútvonalának és az Avas mellékutcáinak gépi síktalanítása is befejeződött.

 

Jelenleg a miskolctapolcai mellékutcák, a Csabai kapui mellékutcák, a berekaljai mellékutcák és a Hegyalja mellékutcák síkosságmentesítése van folyamatban.

 

Hivatalos szervektől egy bejelentés érkezett, a Szilvás utca és az Avas mellékutcáinak síktalanítását kérte a rendőrség. A Városgazda munkatársai egy órán belül elvégezték a kért feladatot.

 

Időközben a havazás megszűnt és a szórás hatására is olvadás kezdődött. Az esti óráktól kezdődően azonban számítani lehet a visszafagyásra!

Az Időjárás-előrejelzés szerint az éjszakai, hajnali órákban ónos eső, havas eső, havazás várható, ami helyenként megnehezítheti a holnap reggeli közlekedést..

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások