Eredményes volt a miskolci főépítészi pályázat
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. április 9. csütörtök

Erhard ünnepli névnapját.
Holnap Zsolt napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Eredményes volt a miskolci főépítészi pályázat
Eredményes volt a miskolci főépítészi pályázat PDF Nyomtat Email
2019 december 10., kedd 20:53

Rostás László főépítész 2018. júliusában távozott pozíciójából, ezt követően erre a posztra öt alkalommal írt ki pályázatot a Miskolci Önkormányzat. Ebből négy eredménytelenül zárult.


Az ötödik meghirdetés határideje 2019. december 1-én lejárt. Erre a kiírásra összesen öt pályázat érkezett, ebből három felelt meg a pályázati feltételeknek. Ezek elbírálása után Szunyogh László építész töltheti be Miskolc Megyei Jogú Város főépítészi posztját január 1-től.

Veres Pál Miskolc Megyei Jogú Város polgármesterének célja, hogy építészekből álló bizottság segítse a jövőben a városi főépítész munkáját.

Szunyogh László tősgyökeres lokálpatrióta miskolci építész, aki városépítészeti kérdésekben aktívan jelen van a városi közéletben. Szakmai pályafutása mindig is két szálon futott; tervező építészként és építésigazgatási vonalon. Legutóbb, mostanáig, Borsod-Abaúj-Zemplén megye főépítészeként dolgozott. Ez a kettős tapasztalat párosulva Miskolc szeretetével teszi alkalmassá a városi főépítészi pozíció betöltésére. Főépítészként nyitottságot, közvetlen kommunikációt, széleskörű együttműködést ajánl a város polgárainak, építészeinek. Hisz benne, hogy Miskolc a legélhetőbb, legnagyszerűbb város; az otthonunk. Ennek szolgálatába szegődik.

Forrás:szantograf.hu

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások