Munkanap áthelyezés, ünnepi nyitva tartás és parkolási rend
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. március 25. hétfő

Irén ünnepli névnapját.
Holnap Emánuel napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Munkanap áthelyezés, ünnepi nyitva tartás és parkolási rend
Munkanap áthelyezés, ünnepi nyitva tartás és parkolási rend PDF Nyomtat Email
2018 március 08., csütörtök 11:13

Ügyfélszolgálatok

Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodája (Városház tér 8.) március 10-én (szombaton) a pénteki nyitva tartási rend szerint, 8:00–12:00 között fogadja ügyfeleit. Az ügyfélszolgálati iroda március 15-én és 16-án zárva tart.


A Miskolc Holding Zrt., a MIHŐ Kft. és a MIVÍZ Kft. Miskolc, Szemere Bertalan u. 5. szám alatti ügyfélszolgálati irodája március 10-én (szombaton) az áthelyezett munkanap miatt 8:00–12:00-ig tart nyitva. Az ügyfélszolgálati iroda március 15-én és 16-án zárva tart.Fürdők, állatkertA Miskolctapolcai Strandfürdő szaunavilág és fitness március 10-én és 15-én, valamint 16-án is a hétvégi és ünnepi nyitva tartás szerint, a Miskolctapolcai Barlangfürdő – az éves nyitva tartási rendnek megfelelően – ezeken a napokon is 9:00-től 20:00 óráig várja vendégeit.

A Selyemréti Strandfürdő a szezonon kívül megszokott nyitva tartással várja a fürdőzőket, úszókat és szaunázókat március 10-én és 15-én, valamint 16-án is.

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark március 10-én még a téli rend szerint, 9:00-től 17:00 óráig, március 15-étől viszont már nyári nyitva tartás szerint, 9:00-től 19:00 óráig várja vendégeit.Parkolási rendA munkanap áthelyezése miatt 2018. március 10-én, szombaton a munkanapokon szokásos rend szerint alakul a parkolás, vagyis 8:00-tól 18:00 óráig áll fenn díjfizetési kötelezettség a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő fizető várakozási területeken.2018. március 15-én (csütörtökön) díjmentes a parkolás a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni fizető várakozási területeken és a Régiposta utcai parkolóházban.2018. március 16-án (pénteken) a legtöbb helyen ugyancsak díjmentes a parkolás. Azonban, mivel ez a nap a szombati rend szerint alakul, ezért 8:00-tól 13:00 óráig díjköteles a parkolás a kiemelt kereskedelmi és idegenforgalmi területeken. A kiemelt közlekedési területen, a Tiszai pályaudvar környékén a díjfizetés ezen a napon is 8:00-tól 18:00 óráig áll fenn.Kiemelt kereskedelmi területek:

o             Búza tér, görög katolikus templom, északi oldali parkoló

o             Búza tér, görög katolikus templom, keleti oldali parkoló

o             Zsolcai kapu páratlan oldal, az Ady Endre utca kereszteződéstől a Hatvanötösök útja kereszteződésig

o             Szendrei utca

o             Zsolcai kapu 1. előtti parkoló – a Szendrei utca és Zsolcai kapu között található összekötő utca

o             Búza téri piac nagyparkoló;

o             Szeles utca, Huszár utca – Lehel utca közötti szakasza

o             Hatvanötösök utca Zsolcai kapu – Szeles utca közötti leállósáv

o             Bethlen G. utca Szeles utca – Szendrei utca közötti szakaszaKiemelt idegenforgalmi terület:

o             Diósgyőr, Lillafüred, MiskolctapolcaA kiemelt közlekedési területen, a Tiszai pályaudvar környékén a díjfizetés ezen a napon is 8:00-tól 18:00 óráig áll fenn.

Az Európa téri, Patak utcai, illetve a Hősök terei mélygarázsban az általános rend szerint kell fizetni.PiacokNéhány piac nyitva tartását is módosítja a nemzeti ünnep.

A Búza téri őstermelői piac március 15-én zárva, március 16-án, pénteken 5:00 és 17:00 óra között nyitva lesz.

A Vasgyári piac március 15-én szintén zárva, március 16-án, pénteken viszont 5:00 órától 15:00 óráig nyitva tart.blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások