• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. január 24. szerda

Timót ünnepli névnapját.
Holnap Pál napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Reklámügynökség kampányol tomori gyerekekért
Reklámügynökség kampányol tomori gyerekekért PDF Nyomtat Email
2017 december 21., csütörtök 17:53

Borsod-Abaúj-Zemplén megye egy eldugott településén, Tomoron Siroki Laci 20 éve küzd a rászoruló családok körülményeinek javulásáért.

Munkáját néhány éve támogatja a Carbon Group budapesti reklámügynökség. Idén decemberben létrejött a Tomor-Row médiaklub, ahol a falu gyerekei hasznosan és tartalmasan tölthetik el idejüket és bemutathatják mindennapjaikat a világnak.
A Carbon december elején közösségi finanszírozásban gyűjtést indított a Tomor-Row médiaklub technikai hátterének megteremtésére és fenntartására. A cél, hogy 200.000 forinttal támogassák a médiaklub működését, ahol így megfelelő eszközök mellett a médiában és filmgyártásban jártas szakemberek taníthatják meg a gyerekeknek a videókészítés fortélyait. A program kiugrási lehetőséget kínálhat a helyi fiataloknak.
Gosztonyi Csaba, a Carbon Group ügyvezetője elmondta: „A kitűzött 200.000 forintból az első héten 55.000 forint gyűlt össze, emellett rengeteg szakmai felajánlás érkezett. Annak érdekében azonban, hogy egész évben segíthessük a tomori gyerekek munkáját, továbbra is várjuk az önzetlen felajánlásokat, és olyan szakemberek jelentkezését, akik jövőre előadásokat tartanának Tomoron.”
„Tomor rendkívül elszigetelt része Borsod-Abaúj-Zemplén megyének, ahol az infrastruktúra biztosítása is nagy kihívás. Elsődleges célunk, hogy a helyi gyerekeknek alternatívát nyújtsunk a szabadidő hasznos eltöltésére, hogy ezáltal minél többen tanulhassanak tovább, szerezhessenek diplomát” – tette hozzá Siroki Laci, a tomori mozgalom kitalálója.
„Mivel reklámkészítéssel foglalkozunk, a Carbonnál abban hiszünk, hogy a márkák a való életben érvényesülnek - ezért vagyunk érzékenyek a társadalmi jelenségekre. Rendszeresen vállalunk feladatokat társadalmi célú kampányokban és támogatunk civil szervezeteket.” – mondta el Gosztonyi Csaba.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások