• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 21. csütörtök

Alajos ünnepli névnapját.
Holnap Paulina napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Lakossági Fórum Miskolcon
Lakossági Fórum Miskolcon PDF Nyomtat Email
2017 március 13., hétfő 10:49

Hárommilliárd forintos foglalkoztatási program indul Miskolcon. A projektet az önkormányzat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatallal és a Miskolc Holding Zrt-vel konzorciumban valósítja meg. A részletekről lakossági fórumon tájékoztatták az érdeklődőket 2017. március 10-én 16.00 órától a Városháza Közgyűlési termében.
A fórumra azokat az álláskeresőket várták, akik nehezen találnak munkalehetőséget.  Ilyen célcsoportok az alacsony iskolai végzettségűek, a 25 év alatti fiatalok vagy 30 év alatti pályakezdő álláskeresők, az 50 év felettiek, a GYED-ről, GYES-ről, ápolási díjról visszatérők, vagy legalább egy gyermeket egyedül nevelő felnőttek, a foglalkoztatást helyettesítő támogatásban részesülők, a tartós munkanélküliséggel veszélyeztetettek vagy a megváltozott munkaképességűek.
A rendezvényen arról is tájékoztatták az érdeklődőket, kik és hogyan jelentkezhetnek a programba, információt kaphattak a tervezett képzésekről, az álláslehetőségekről, a program keretében tervezett egyéb munkaerőpiaci szolgáltatásokról.
A résztvevőknek lehetőségük volt a programhoz kapcsolódó kérdéseik felvetésére.

A program a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program keretében valósul meg, forrását az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások