Rolós szúnyoghálóval a repülő rovarok ellen!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. október 1. csütörtök

Malvin ünnepli névnapját.
Holnap Petra napja lesz.
Főoldal Gazdaság Tudomány/Technika Rolós szúnyoghálóval a repülő rovarok ellen!
Rolós szúnyoghálóval a repülő rovarok ellen! PDF Nyomtat Email
2020 augusztus 10., hétfő 16:45

Aktuális téma, hogy mit tudunk tenni a rovarok és bogarak ellen, hogy semmiképpen se tudjanak bejutni a lakásba. A rolós szúnyogháló egy nagyon praktikus megoldás lehet, azonban jó, ha tudjuk, hogy nem nyújt teljes védelmet a bogarak ellen. Cikkünkben összeszedtük az előnyöket és hátrányokat, hogy ezek tudatában dönthess a vásárlásról!


A rolós szúnyoghálóról


A rolós szúnyogháló közkedvelt szúnyogháló az előnyei miatt, felépítése is rendkívül egyszerű, hiszen a rolót fel- vagy lehúzhatjuk kedvünk szerint, és így fel- és leengedhető a szúnyogháló. Azonban néhány dolgot szem előtt kell tartani választás előtt. Nézzük először az előnyöket!


A rolós szúnyogháló előnyei


A rolós szúnyogháló legnagyobb előnye az egyszerű felhelyezhetőség és kezelhetőség. Nem kell feltétlenül mindig leengedve lennie, ha úgy véljük, nincs rá szükség - a tokjába felhúzható.


A Redőny Diszkontnál kapható rolós szúnyogháló is más szúnyoghálószettek mellett, de rendelés előtt mindenképpen érdemes mérlegelni, hogy mi szól a kivitelezés mellett és ellen, hogy a későbbiekben ne érjen minket kellemetlen meglepetés.


A rolós szúnyogháló hátrányai


A rolós szúnyogháló hátránya abban rejlik, hogy mivel nem zár hermetikusan, nem nyújt kellő védelmet a bogarak ellen. A repülő rovarok, mint szúnyogok és legyek ellen hatásos lehet, de poloskák vagy katicabogarak ellen már kevésbé, hiszen ezek könnyedén át tudnak bújni a nem fedett réseken, illetve megbújhatnak a rolós szúnyogháló tokjában, de a szúnyogháló és a redőnyláb találkozásánál is könnyedén átférnek az apró bogarak.


Nem a termék hibája a teljes védelem hiánya, a konstrukció miatt lép fel ez a hátrány, ezért is érdemes ezt a jellemzőt figyelembe venni, mielőtt megrendeljük a szúnyoghálót.


Mi nyújthat megoldást a bogarak ellen?


Teljes védelmet a fix szúnyogháló nyújt, mivel az teljes mértékben lefedi a nyílászárót, és nincsenek nyílások, amin a rovarok és bogarak át tudnának jutni, vagy rések, ahol meg tudnának bújni. A fix háló egy keretre van rögzítve, és ez a keret kerül kívülről az ablakra csavarok segítségével. A keret alumíniumból vagy műanyagból készül, természetesen ez is méretezhető az ablak szerint, és akár mi magunk is felszerelhetjük. Akár szettet is vásárolhatunk, ezek minden szükséges alkatrészt tartalmaznak, nem kell külön gondoskodni semmiről sem.


A Redőny Diszkont nem csak viszonteladóknak, hanem magánszemélyeknek is értékesít. Kifejezetten azokra a személyekre gondoltak a webáruház megalkotásakor, akik szívesen barkácsolnak otthon, és akár egyedül - a mellékelt mérési és szerelési útmutatók segítségével helyeznék fel az árnyékolókat otthonukban. /X/

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások