Beleszerettem a vezeték nélküli porszívóba
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 26. szerda

János ünnepli névnapját.
Holnap László napja lesz.
Főoldal Gazdaság Beleszerettem a vezeték nélküli porszívóba
Beleszerettem a vezeték nélküli porszívóba PDF Nyomtat Email
2018 október 04., csütörtök 13:32

Módom volt kipróbálni a Sencor vezeték nélküli, nyeles porszívóját, így megízleltem a teljes szabad mozgást takarítás közben. Az maga egy csoda, hogy nem akad minden bútorba a vezeték, s hogy minden pici helyre befér a feje, merthogy a nyél elfordul a porszívó fejjel együtt.


Lássuk az előnyöket: Pikk-pakk összeszereltem. Könnyen kivehető a kézi porszívó része, s mert a sok könyvet nagyon nehéz takarítani, ezzel nem csupán a morzsát és az autót, hanem a könyveket is le lehet könnyedén porszívózni. Könnyű szétszerelni. Nincs porzsák, csak ki kell önteni belőle a fölszívott szennyeződést, és a szűrőt leporolni. Először azt hittem, csak jópofa design, hogy a porszívó fejen LED lámpasor világít, de rájöttem, hogy milyen praktikus, mert láthatom a morzsákat, homokot a szőnyegen. Könnyű tölteni, mert a töltőállomás praktikusan mindig készenlétben parkol, nagyon helytakarékosan.

Amin változtatnék: Rövidebb töltési idő, mert 4-6 óra alatt tölt föl teljesen. Lehetne egy kicsit erősebb a szívóhatás, és picit csöndesebb a motor.


Kiknek ajánlom a Sencor 2in1, vezeték nélküli porszívóját? Minden kisgyermekes háziasszonynak, mert a morzsákat, a homokot, az apró kavicsot kiválón fölszívja az asztalról és a földről is. Annak is akinek fáj a dereka, mert könnyű és nem kell hajlongani hozzá, kényelmes a fogantyúja. És annak is aki nem a nagytakarítás híve, hanem a folyamatos rendet szereti, mert ez a mindennapi porszívózás elengedhetetlen kelléke.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások