Ingyenes tanácsadó központ munkaadóknak a rugalmas foglalkoztatásról
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. január 27. hétfő

Angelika ünnepli névnapját.
Holnap Károly, napja lesz.
Főoldal Gazdaság Ingyenes tanácsadó központ munkaadóknak a rugalmas foglalkoztatásról
Ingyenes tanácsadó központ munkaadóknak a rugalmas foglalkoztatásról PDF Nyomtat Email
2009 december 30., szerda 10:56

Ingyenes tanácsadó központ munkaadóknak a rugalmas foglalkoztatásrólMagyarországon elsőként ingyenes, komplex szolgáltatást nyújtó tanácsadó központ segíti azokat a vállalkozókat, akik érdeklődnek a rugalmas foglalkoztatási formák iránt, vagy szeretnék az újszerű ismereteket saját vállalkozásukban alkalmazni. A központ szakemberei a 06-20-322-8888-as telefonszámon, valamint a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címen érhetők el.

Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat – mint Magyarország legnagyobb állásközvetítője – uniós forrásból támogatja a rugalmas formában végezhető munkalehetőségek feltárását annak érdekében, hogy minél többen tudjanak elhelyezkedni. A rugalmas foglalkoztatás számos olyan előnnyel jár – például munkaerő-optimalizálás, összbérköltség-csökkenés, csökkenő fluktuáció –, amelyeket bármelyik munkaadó örömmel tapasztalna vállalkozásában. A tanácsadó központ elindulásával most már minden szükséges háttér-információ és szakmai segítség megkapható és könnyen elérhető egy helyen ahhoz, hogy ezeket az előnyöket ki is használhassák a magyar vállalkozók.

„A projektet még csak néhány hete tártuk a nyilvánosság elé, és máris tapasztaljuk az érdeklődést mind a munkaadók és a munkavállalók részéről” - jelentette be dr. Budai Balázs, a projektet kivitelező Telework Budapest Konzorcium vezetője. „Egyre több olyan szituációról tudunk beszámolni, ahol érdemlegesen is segíteni tudtunk. Néhány nappal ezelőtt például a BI-KA Logisztikai Kft. kopogtatott be hozzánk egy olyan kérdéssel, ami nagyon sok munkaadót érinthet. A cég a náluk dolgozó kismamáknak szeretne rugalmas munkaköröket kialakítani, hogy a lehető legjobban össze tudják egyeztetni családi és munkahelyi feladataikat. A tanácsadás során felvázoltuk a rugalmas munkakörök kialakítása során felmerülő legfontosabb feladatokat és problémaforrásokat, majd a témával kapcsolatos pályázati lehetőségeket is áttekintettük.

És mindez csak egy az elmúlt néhány hét történései közül. Összességében rendkívül pozitívnak tekinthető, hogy a vállalkozások egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a megfelelő munkaerő és foglalkoztatási forma megválasztására, s hogy a jó munkaerő megtartása egyre nagyobb értékké válik.”

A központon keresztül az érdeklődők tájékoztatást kaphatnak a projekt által nyújtott ingyenes képzési lehetőségekről, valamint azokról a szakmai rendezvényekről is, amelyek a rugalmas foglalkoztatás bevezetésében segítik a munkaadókat. Mindezeken túl információt kérhetnek jogi, munkaügyi, szervezetfejlesztési valamint humánerőforrással kapcsolatos témákban is. A tanácsadás során a szakértők minden esetben a munkaadó által felvetett konkrét kérdésre keresnek megoldási javaslatokat.

A tanácsadó központ a www.rugalmas.hu portálon, a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címen, valamint a 06-20-322-8888-as telefonszámon érhető el.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások