Mert nem vagy egyedül!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. április 23. kedd

Béla ünnepli névnapját.
Holnap György napja lesz.
Főoldal Életmód Medicina Mert nem vagy egyedül!
Mert nem vagy egyedül! PDF Nyomtat Email
2018 február 25., vasárnap 13:38

A berauto.hu és a Látom az életed blog írója, Theodorovits Andrea közösen daganatos gyermekek családjának szeretne örömet okozni. Épp ezért három család kaphat három napra gépkocsit, hogy egy picit szabadabb lehessen számukra az élet.

Hiszen tudjuk, hogy a betegség minden családban hatalmas anyagi áldozatokkal jár, és tudjuk, hogy számtalan esetben a szabadság érzése életet menthet. Amikor elmehetnek, amikor együtt lehetnek, kiszabadulva a szürke hétköznapokból. Amikor útra kelhetnek, élhetnek egy picit másként és szabadon.
Mert nem vagy egyedül!

A jelentkezők mindegyike kivétel nélkül "Veled vagyok" csodálatos palackot kap a Látom az Életed blog írójától, mely 365 motivációs idézetet rejt, hogy erőt meríthessen a mindennapok küzdelmében a család, és ne csak tudják, de higgyenek is abban, hogy mindig van út, mindig van remény, és mindig van esély. Az autóra és a motivációs idézetekkel teli üvegre jelentkezni 2018 március 05-ig lehet az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. email címen lehet, vagy a +36304265164 telefonszámon Theodorovits Andreánál.

"Nem kell gazdagnak, híresnek, szépnek vagy sikeresnek lenni ahhoz, hogy jót tegyünk. Elég szeretnünk!" (Theodorovits Andrea)

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások