DK: Hogy kerülhettek az ukrán-magyar kettős állampolgárok adatai az orosz titkosszolgálathoz, majd ukrán nacionalistákhoz?
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. április 24. szerda

György ünnepli névnapját.
Holnap Márk napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva DK: Hogy kerülhettek az ukrán-magyar kettős állampolgárok adatai az orosz titkosszolgálathoz, majd ukrán nacionalistákhoz?
DK: Hogy kerülhettek az ukrán-magyar kettős állampolgárok adatai az orosz titkosszolgálathoz, majd ukrán nacionalistákhoz? PDF Nyomtat Email
2018 október 12., péntek 21:04

A Mirotvorec ukrán nacionalista szervezet közlése szerint orosz titkosszolgálatoktól szerezték meg az ukrajnai magyar útlevelek teljes adatbázisát, amelyet nemrég közzé is tettek honlapjukon. Ráadásul azt állítják, amennyiben Szijjártó Péter külügyminisztert poligráfos vizsgálatnak vetnék alá, kiderülne, hogy az orosz titkosszolgálatok őt is beszervezték.

A Demokratikus Koalíció azonnali válaszokat vár a kormánytól, első sorban a Putyinnal “jó kapcsolatot ápoló” Orbán Viktortól! Hogyan kerülhettek az orosz titkosszolgálatok kezébe határon túli kettős állampolgárok útlevéladatai, illetve mi igaz a Szijjártó Pétert ért - hazaárulást is felvető - vádakból? A DK szerint a helyzetet azonnal tisztázni kell, mert a kormány súlyos veszélybe sodorta az ukrán-magyar kettős állampolgárokat!

Vadai Ágnes
országgyűlési képviselő, a Honvédelmi és Rendészeti bizottság alelnöke

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások