Klíma a GYEK-nek
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. december 14. péntek

Szilárda ünnepli névnapját.
Holnap Valér napja lesz.
Főoldal Életmód Medicina Klíma a GYEK-nek
Klíma a GYEK-nek PDF Nyomtat Email
2017 november 21., kedd 07:36

720 000 Ft értékű klíma berendezést adományozott a Dr. Pepper Holding Kft. a Borsod - Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermeksebészeti Traumatológiai és Égési  Osztály számára.

 A cég  2017.szeptember 17-én szervezett egy nagy volumenű jótékonysági rendezvényt immáron második alkalommal, II. Avalon - Decathlon Félmaraton Futóverseny néven. Rendezvényük szervezése során a hangsúlyt az adományszervezésre fektették, mely során céluk a Miskolci Gyermeksebészeti, Gyermek Traumatológia és Égési Osztály klímaberendezésére való összeg összegyűjtése volt. A II. Avalon - Decathlon Félmaraton rendezvényük mellett 2017.szeptember 30-án egy újabb sportrendezvény megszervezésére is szert tettek, hogy a klímaberendezéshez szükséges összeget összegyűjthessék. A két rendezvény sikeres eredményeket hozott, amelynek köszönhetően 5 db klímát sikeresen megvásárolhattak a Miskolci Gyermekkorház részére. A rendezvényből befolyt összeg mellett, számos multi cégtől is jelentős összegű felajánlást kaptak, amely még inkább hozzásegített az összeg összegyűjtéséhez.

 Tegnap ünnepélyes keretek között átadták az 5 db klíma berendezést.

Az adományt Hegedűs Roland ügyvezető - dr. Pepper Holding Kft. adta át Dr. Pap Tibor - orvosigazgatónak, és Dr. Réti Gyula - osztályvezető főorvosnak

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások