2024. 07. 12. péntek

Dalma, Izabella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Orbán leleplezte a kormányzati hazugságspirált, mégis a helyén tartja Vida Ildikót

DK: Orbán leleplezte a kormányzati hazugságspirált, mégis a helyén tartja Vida Ildikót

A kitiltási- és korrupciós botrányban az Orbán-kormány kommunikációja hetek óta akörül forog, hogy a magyar kormány semmilyen konkrét információt nem kapott az Egyesült Államoktól, így nem tud vizsgálatot indítani senki ellen. A hétvégén azonban Orbán Viktor azt nyilatkozta a Die Welt című német konzervatív lapnak, hogy „az USA bírálatát nagyon komolyan vesszük, és vizsgáljuk az összes adatot, amelyeket az esetekkel kapcsolatban rendelkezésünkre bocsátottak” A miniszterelnök tehát meghazudtolta saját kormányát, leleplezve az elmúlt hetek folyamatos és gátlástalan kormányzati hazudozását.

Varga Mihály mai bejelentése nyomán azt üzente a miniszterelnök, hogy nem mozdítja el a helyéről Vida Ildikót, mert továbbra sem egy átfogó vizsgálatban látja a korrupciós botrány megoldását, hanem a végeláthatatlan hazugságspirálban, melybe ő és korrupt kormánya került.

Ha Orbán Viktor még ezek után sem sejti, hogy milyen ügyekben kellene vizsgálódnia, akkor a DK nagyon szívesen segít: A trafikjogok kiosztásában, a magánnyugdíjpénztári pénzek eltüntetésében, a takarékszövetkezeti vagyon eltüntetésében, a kaszinójogok kiosztásában, az állami tulajdonú földek kiosztásában, a Közgép és a Századvég mindenkori működésében, a MET offshore cég gázbizniszbe való bekapcsolásában, a felszámolócégek kiválasztásában, és Mészáros Lőrincz több milliárdos oligarchává hizlalásában.

Vadai Ágnes
országgyűlési képviselő DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…