2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Remek alternatíva a magyaros ízek kedvelőinek

Bizonyára Ön is volt már idő szűkében, amikor felhalmozódtak a teendők, és a főzés az utolsók között szerepelt a listán. Ilyen esetekre kiváló megoldást nyújthat az ételszállítás lehetősége, amely friss, finom falatokat és magyaros ízeket is garantál.

Miért jó a házhoz szállítás?

Mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, amikor nem úgy jött ki a lépés, hogy a konyhában is brillírozzunk. A hétköznapok bűvöletében nem mindig jut arra idő, hogy mesteri fogásokat készítsünk, vagy egyszerűen hazaérve már nincs kedvünk és energiánk ezzel foglalkozni.

Azonban ha szeretnénk továbbra is tápanyagdús, változatos ételeket fogyasztani, akkor érdemes számításba venni például az Egészségpajzs ételszállítás szolgáltatását.

Hazánkban napjainkban is rendkívül népszerű a magyaros, házias ízvilág, így előszeretettel választunk olyan fogásokat, amelyeken visszaköszön az effajta fűszerezés és elkészítési mód. Ugyanakkor azoknak sem kell aggódni, akik speciális étrendet követnek, mivel a szolgáltatók többsége olyan menüopciókat is kínál, amelyek megfeleltethetőek a különféle diétás igényeknek.

Ezáltal gondoskodhatunk arról, hogy kiegyensúlyozottan táplálkozhassunk a mindennapokban, és teret adhassunk az ínycsiklandó finomságoknak. Nemcsak az estéinket szabadíthatjuk fel a főzés alól, hanem pénzt is spórolhatunk a bevásárláson.

Akár olyan fogásokat is szimpatikusnak találhatunk az étlapról, amelyeket habár szeretünk, alapesetben eszünkbe se jutna megalkotni, így még színesebb ételek kerülhetnek a tányérunkra.

A rendelés menete

A rendelést ma már a vállalatok weboldalán néhány perc alatt lebonyolíthatjuk. Szükségünk lesz egy gyors regisztrációra, ezután kezdhetünk válogatni a kínálatból. Szabadon dönthetünk arról, hogy mely napokon és milyen mennyiségben kérünk az adott fogásokból, csupán arra kell ügyelni, hogy elérjük a napi minimális rendelési összeget.

Lényeges kiemelni, hogy jellemzően a rendelést a kiszállítást megelőző napon 12:00 óráig tudjuk leadni vagy módosítani, a kívánt ételeket pedig rendszerint 13:00 órával bezárólag kézbesítik számunkra. A regisztráció során megadott e-mail-címre minden esetben küldenek visszaigazolást attól függetlenül, hogy milyen fizetési módot jelöltünk meg.

Néhány hasznos információ

Az árak tartalmazzák a csomagolási és szállítási költségeket, illetve az áfát. A fizetést a futárnál intézhetjük készpénzben, bankkártyával vagy SZÉP kártyával az első szállítási napon, majd a tranzakcióról szóló hiteles számlát e-mailben továbbítják nekünk.

A cégek jelentős hányada Budapest és agglomerációja területén szállít, mindazonáltal célszerű ellenőrizni, hogy az általunk preferált települést feltüntették-e a listán, hogy elkerüljük az esetleges bonyodalmakat.

Előfordulhat, hogy az ételek már ebédidő előtt megérkeznek. Ilyenkor a fogások minőségének megóvása érdekében ajánlott hűtőszekrényben tárolni az adagokat. Próbálja ki az ételszállítást, és legyen Ön a következő elégedett felhasználó!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …