2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Igrici – Házhoz ment a rendőr

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság, Mezőcsáti Rendőrőrse 2014. augusztus 12-én és 13-án tovább folytatta „a házhoz megy a rendőr” elnevezésű bűnmegelőzési programját.

A projekt részeként a rendőrőrs parancsnoka a helyi családgondozó társaságában kereste fel otthonában azokat az időskorú személyeket, akik az elmúlt időszakban elsősorban egészségügyi állapotuk miatt nem tudtak megjelenni a nyugdíjas klubok által szervezett bűnmegelőzési előadásokon.

A rendőrök által meglátogatott időskorúak bizalommal fogadták azt a bűnmegelőzési tájékoztatót, amely többek között az úgynevezett trükkös-tolvajok leggyakrabban előforduló módszereit és azok kivédésének praktikáit ismertette.

A tájékoztatón a szépkorúak emellett információt kaptak a szolgálatot teljesítő rendőrjárőr közvetlen elérhetőségéről, valamint a rendőrség segélyhívószámáról.

A látogatás zárásaként az érintettek az áldozattá válás elkerülését szolgáló ismeretterjesztő brosúrát vehettek át.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum