2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A felcsúti polip karja Budapesten kotorászik

Orbán Viktor házi-kedvence – Mészáros Lőrinc, felcsúti polgármester, milliárdos vállalkozó, Puskás Akadémia elnök és Orbán stadionjának építője – Budapestre vetette ”vigyázó szemeit”. Nem elég a több száz hektárnyi termőföld, amit a földmutyiból kapott, nem elég a több mint tíz trafikkoncesszió, amit a trafikmutyiból kapott, nem elég az építőipari, hulladékipari több milliárdos megbízás Felcsúttól a fél országon át, most a budapesti csatornázási munkákra fáj a foga! A Főváros pályázatán 3 milliárd Ft értékű csatorna-építési  munkát kapott a Mészáros és Mészáros Kft. Azon a pályázaton, amiért a Közbeszerzési Döntőbizottság 1 millió Ft büntetéssel sújtotta a kiíró Fővárosi Önkormányzatot!
Az a Mészáros és Mészáros Kft.,amely tavalyi teljesítménye alapján 800 millió Ft-os osztalékot tudott fizetni Mészárosnak és feleségének!

Messziről bűzlik ez az egész, s nemcsak a csatornában majdan folyó „anyag” miatt!

A Demokratikus Koalíció felszólítja Tarlós István főpolgármestert, hogy kövesse kiemelt figyelemmel ezt a pályázatot, s a legkisebb szabálytalanság esetén ne járuljon hozzá a szerződéskötéshez!
Budapestnek szüksége van a csatornák megépítésére, de nincs szüksége a felcsúti „mutyimodellre”!
A főpolgármester személyes felelőssége lesz, ha a szabálytalan pályáztatás, kivitelezés miatt Brüsszel megvonja az uniós pénzt ettől a beruházástól!

Gy. Németh Erzsébet
DK Budapest

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek