2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Ne fürödjenek be, ha fürdőznek!

Miközben a család a tóparton pihent a tolvajok dolgoztak. Az elmúlt napok eseményei bizonyítják, hogy a kikapcsolódást szolgáló nyári strandolások, fürdőzések idején is óvni kell testi épségünket és értékeinket. A Miskolci Rendőrkapitányság a napokban két esetben is indított lopás miatt büntető eljárást, amelyek a nyári vakációkra jellemzőek. Az egyiknél egy gyöngyösi férfi a Nyékládháza mellett található Debreceni tónál pihent a családjával.  S miközben ők fürödtek az autójuk hátsó üvegét betörte az elkövető és a járműben hagyott értékeket mobiltelefont, fényképezőgépet, készpénzt, ruhaneműket elvitte.  Rongálási és lopási kár eléri a 300 000 forintot.

A másik az előzőhöz hasonló történet az emődi tónál történt. Egy helyi férfi miközben a vízben úszott a ruhái közé rejtett mobiltelefonját vitte el a tolvaj.

A Miskolci Rendőrkapitányság mindkét esetben egyelőre ismeretlen elkövetőkkel szemben folytat eljárást. Az ilyen és hasonló esetek megelőzése érdekében a rendőrség kéri a vakációzók figyeljenek oda értékeik fokozott védelmére.

Rendőrségi ajánlások:

  • A pihenés idején se hagyják őrizetlenül értékeiket! Lehetőség szerint vízparton azokat mindig őrizze valaki.
  • A lezárt autóban az értékek ilyenkor se maradjanak szemmel látható helyen!
  • Amennyiben lehetséges vegyék igénybe az értékmegőrző szolgáltatásokat.

B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Motorozás határok nélkül
Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében. Ezúttal e…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…