2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Közlemény: Nemzetközi Nap a Homofóbia, Bifóbia és Transzfóbia ellen

Közlemény: Nemzetközi Nap a Homofóbia, Bifóbia és Transzfóbia ellen

A Sokszínű Magyarországért Képviselői Csoport megalakulása óta egy homofóbia, bifóbia és transzfóbia-mentes Magyarországért dolgozik nap, mint nap. Napjaink Magyarországán pedig különösen felértékelődik annak a fontossága, hogy mennyire tudunk egymásért kiállni, amikor a kormánypártok folyamatosan egymásnak akarják uszítani a magyart a magyarnak.

Ezért olyan fontos a május 17-e, mely alkalmán nemzetközi szinten állunk ki egy homo-, bi- és transzfóbia mentes világért.  Ezt a mai napon egybe kötöttük, a tavaly elkezdett hagyományt fenntartva, egy parlamenti nyílt nappal, ahol Sebián-Petrovszki László, a Sokszínű Magyarországért DK-s elnökségi tagjával, mintegy húsz fiatalt láttunk vendégül.

Sajnos évről évre és alkalomról alkalomra bebizonyosodik, hogy ennek a jelenlegi kormánypártoknak nincsen semmi kínálatuk a magyar embereknek a megosztáson, a homofóbián, a bifóbián és a transzfóbián kívül. Ezért kell arra emlékeznünk, hogy igenis létezik olyan politikai alternatíva, amely támogatja az LMBTQ-közösséget és az LMBTQ-jogokat.

Ezért fontos, hogy a most következő, június 9-ei önkormányzati és Európai Parlamenti választásokon együtt álljunk ki a gyűlöletkeltés politikájával szemben! A Sokszínű Magyarország pártjai mind kiállnak egy elfogadó és LMBTQ-barát Magyarország mellett! Ezért éljünk a demokratikus alapjogunkkal és szavazzunk a szolidaritás és elfogadás mellett a közös DK-MSZP-Párbeszéd listájára és a Momentum Mozgalom önálló listájára!

Válassz te is egy Sokszínű Magyarországot és Európát június 9-én!

Demokratikus Koalíció
Magyar Szocialista Párt
Momentum Mozgalom
Párbeszéd – ZÖLDEK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …