2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

A mellimplantátum fajtái – mellnagyobbítás előtti tudnivalók

A mellimplantátum fajtáit méret és forma szerint határozzuk meg. Mindegyik páciens más-más testalkattal, arcformával és természetesen mellformával érkezik a plasztikai műtétre, amely manapság már rutinműtétnek számít.

Mit kell figyelembe venni egy ilyen beavatkozás során és milyen tudnivalókkal kell tisztába lenni, mielőtt belevágnál a mellnagyobbításba?
Mellimplantátum fajtái – fontos a forma
A mellimplantátum fajtái közül a legismertebb az alma vagy kerek alak, amit a legtöbb páciens választ. Ennek is vannak különböző formái, amelyek lehetnek laposak, enyhén magasak, magasak vagy extra magasak. Mindegyik változatot könnyen magadhoz próbálhatod, ha mellnagyobbításon gondolkozol, és a plasztikai szakemberrel együtt kiválaszthatjátok a legszimpatikusabb darabot. Ne lepődj meg, ha egy konzultáció után esetleg modernebb, biztonságosabb, vagy más anyagú implantátumot is felajánlanak a számodra. A technológia folyamatosan változik, amely további izgalmas és biztonságos megoldást nyújt a felmerült problémáidra.
Cseppformájú mellimplantátum fajtát már nagyon ritkán alkalmaznak, minden esetben megvizsgálják azt, hogy milyen adottságokkal rendelkezel. A forma beültetését befolyásolja a testalkat, az arcvonások, valamint az eredeti mell formája is, hiszen ide lesz beültetve a kiválasztott implantátum.
A mellimplantátum fajtái – az ideális méret kiválasztása elengedhetetlen
Szerencsére manapság a mellimplantátum fajtái széles választékban elérhetőek a piacon. Vannak egészen pici változatok is, amik esztétikusan beültethetőek, de vannak olyanok is, amik kerekebb, teltebb mellformát eredményeznek a méretükkel. Legtöbbször 300-400 köbcentis implantátum az, ami jól mutat, de sokan választanak egy kicsivel nagyobbat. 1000 köbcenti felett általában egyedi megrendelést kell indítani, amit figyelembe kell venni a műtét előtt. A standard implantátumok kialakításának köszönhetően minden páciens megtalálhatja a számára szimpatikus méretet és magasságot.
Természetesen minden esetben mérést végeznek, ahol kiderül, hogy melyik méretű implantátum lenne a számodra ideális. Dr. Falus György mellnagyobbításnál ezt is figyelembe veszi, valamint a konzultáció alkalmával több forma és méret kipróbálására is lehetőséged nyílik.
Mit érdemes még tudni a mellnagyobbításról?
A mellplasztika az egyik leggyakrabban végzett plasztikai beavatkozás, szinte már rutinműtétnek számít. Ritkán alakul ki szövődmény a beültetés után, a kockázat erre minimális. A mellnagyobbítás után felléphet utóvérzés, gyulladás, fertőzés, mellbimbó érzékenységének megváltozása. Ha bármelyiket érzékeled, akkor a soron következő kontrollvizsgálat során ezeket kiszűrik, megvizsgálják és ellátják. Ritkán előfordulhat tokzsugorodás az implantátum körül, valamint savógyülem is keletkezhet, ami az implantátum elmozdulását eredményezi. Ha rendszeresen jársz kontrollvizsgálatra, akkor megelőzheted a fenti problémákat, valamint a kiszakadást és a berepedést is./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …