2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Készenléti Rendőrség: Elfogott bolti tolvaj

A Készenléti Rendőrség járőrei elfogtak egy férfit, aki Kazincbarcikán több élelmiszerüzletből folyamatosan fizetés nélkül távozott.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. május 21-én a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök lakossági bejelentést követően 14 óra 50 perckor megjelentek Kazincbarcika, Mátyás király utca egyik élelmiszerüzleténél, mert onnan lopásról érkezett bejelentés.

 

A járőrök az üzletben elfogták, majd a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállították a 49 éves V. Lászlót, aki kihallgatása során elismerte, hogy 2014. május 20-a és május 21-e között Kazincbarcika több élelmiszerüzletében fizetés nélkül több terméket megevett és megivott.

 

A terheltet szabálysértési értékre, üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és az illetékes járási ügyészségen előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Motorozás határok nélkül
Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében. Ezúttal e…

További cikkek