2024. 05. 18. szombat

Erik, Alexandra
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Ittas járművezetés

Újabb két esetben ittasan a volán mögé ülő férfival szemben fejezte be a vizsgálatot a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

Közúti ellenőrzések során 2018. június 14-én egy fő járművezetőt Kazincbarcikán, 2018. július 23-án egy fő járművezetőt Vadnán emeltek ki a rendőrök a forgalomból, akik vezetésük megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztottak. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az ittas sofőrökkel szemben.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Motorozás határok nélkül
Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében. Ezúttal e…

További cikkek