2023. 12. 2. szombat

Melinda, Vivien
1 EUR 380 HUF
1 GBP 441 HUF

Nemes Rita két egyéni csúcsa

Nemes Rita, az MVSI kiváló hétpróbázója, a múlt hétvégén a Junior Budapest Atlétikai Bajnokság meghívásos felnőtt mezőnyében állt rajthoz és két számból kétszer is a 2. helyett érdemelte ki. A magasugrásban elért 164 cm és a 200 m síkfutásban teljesített 25.55 mp egyaránt egyéni csúcsot jelentett számára. Rita jövő hét végén a Magyar Szuper Liga döntőn versenyez, hárompróbában.

A Tigyi József, László István, Schweikhardt Gyula és Szász László által felkészített sportoló szeretne egyre közelebb kerülni két világklasszis többpróbázó atlétánkhoz, Krizsán Xéniához és Zsivotzky Farkas Györgyihez, melyre a szakemberek szerint minden esélye megvan. Rita jövő évi célkitűzése, hogy rangos nemzetközi versenyeken szerepeljen és ott bekerüljön a legjobbak közé.
Friss hír még Ritával kapcsolatban, hogy Rakaczki Zoltán, Miskolc sportért felelős polgármesteri biztosa és Illyés Miklós, az MVSI ügyvezetője kiemelt sportolóként tekintenek rá és támogatják őt pályafutása mind sikeresebb folytatásában.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Horn Lilla és az autósport!
Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban. Lillával beszélg…

További cikkek