2024. 04. 30. kedd

Katalin, Kitti
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „Elengedünk, ha megcsókolod a cipőnket” – Őrizetben a fúlókércsi útonállók

„Elengedünk, ha megcsókolod a cipőnket” – Őrizetben a fúlókércsi útonállók

A bejelentéstől számított kilenc órán belül a rendőrség egyenként felkutatta, elfogta és őrizetbe vette annak a fiatalembernek a támadóit, akik miután eszméletlenre verték a sértettet, értékeitől is megfosztották azt. A bűnügyi őrizetben lévő három gyanúsított előzetes letartóztatásának kérdésében ma hoz döntést a Miskolci Járásbíróság.
Fúlókércsről gyalogosan akart hazatérni a szomszédos településen lévő otthonába 2013. május 3-án valamivel nulla óra után egy 20 éves fáji fiatal. Az éjjel egyedül közlekedő fiatalemberbe azonban az utcán három alak – korábbi személyes jellegű konfliktusukból adódóan – belekötött, majd úgy megverték, hogy az eszméletét vesztette. Mikor a fiú újra eszmélt tapasztalta, hogy ékszerei és készpénze, sőt cipője sincs meg. Ekkor támadói közölték vele, hogy visszakaphatja cipőjét, de ehhez valamennyiük lábbelijét meg kell csókolnia.

A nyomozók a rendőrségre érkezett bejelentéstől számított kilenc órán belül egyenként felkutatták, elfogták és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. Ádám 21 éves, S. Norbert 23 éves és P. Zsolt 22 éves fulókércsi lakosokat. Velük szemben csoportosan elkövetett garázdaság, kifosztás és kényszerítés miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

A rendőrség előterjesztéssel élt az ügyészségnél a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozása érdekében. A további fogva tartás kérdésében ma dönt a Miskolci Járásbíróság.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…

További cikkek