2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF

Előzetesben a fúlókércsi útonállók

A mai napon a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a három férfinak, akik a gyanú szerint tegnap Fúlókércsen eszméletlenre vertek és értékeitől is megfosztottak egy 20 éves fiatalembert. Mint ismeretes 2013. május 3-án valamivel nulla óra után három alak belekötött, majd úgy megvert egy fáji fiatalembert, hogy az eszméletét vesztette. Mikor a fiú újra magához tért tapasztalta, hogy ékszerei és készpénze, sőt cipője sincs meg. Ekkor támadói kényszerítésének eleget téve kaphatta csak vissza lábbelijét.

A nyomozók a rendőrségre érkezett bejelentéstől számított kilenc órán belül egyenként felkutatták, elfogták és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.

Az Encsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozási bíró által előzetes letartóztatásba helyezett M. Ádám 21 éves, S. Norbert 23 éves és P. Zsolt 22 éves fulókércsi lakosokkal szemben csoportos garázdaság, kifosztás és kényszerítés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Motorozás határok nélkül
Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében. Ezúttal e…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…