2024. 05. 18. szombat

Erik, Alexandra
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2013. december 9-én hét főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök két férfi ügyében lopás és rendzavarás miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az Ózdi Rendőrkapitányság egy férfit vett szabálysértési őrizetbe az ideiglenes távoltartó határozat megszegése miatt. A kazincbarcikai rendőrök három férfivel tulajdon elleni szabálysértés, míg a sátoraljaújhelyi járőrök garázdaság elkövetése miatt alkalmaztak kényszerintézkedést egy-egy férfivel szemben.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy-egy esetben a Szerencsi és a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Motorozás határok nélkül
Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében. Ezúttal e…

További cikkek