2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

X-Faktor – Tízen maradtak

Sajnos ma este, a második élő adásban is kiesik egy versenyző, a tizenegyből, mondja Sebestyén Balázs. Ez már csak ilyen. Tombol a közönség, még a mentorokat is vastapssal ünnepli.

Wolf Kati mint egy igazi díva robban be, Donna Summer dalát énekelte. Keresztes Ildi” le vagyok nyűgözve”, Malek Miki azt mondja,hogy nem volt igazán jó a dalválasztás. Nagy Feró szerint ezt a vacak diszkó nótát nagyon jól megcsinálta.
Geszti Péter mentoráltja következik, Domokos Fanni. Színes egyéniség, már ami a ruhákat illeti, most sem cáfolja meg öltözködési stílusát, legalábbis a sapkája nagyon zöld. A dal viszont meglehetősen visszafogott, lírai. Malek Miklósnak tetszik a dalválasztás, de Nagy Ferónak nem, és Keresztes Ildi és egyetért vele.
Balázs szerint sokkal szigorúbb a mentor csapat, mint eddig.
Vastag Tamás következik /19/, akinek Keresztes Ildi azt sulykolja, hogy vegye tudomásul, hogy akármilyen jó testvérek is, Ő nem Csabi, ezért mutassa meg mit tud. Fantasztikusan énekel, nagyon széles hangtartományban.Take That nagy slágerét énekelte, Malek Miki szerint nem volt túl meggyőző, mert olyan mint aki az autópályán kettesbe kapcsolva közlekedik.
A Non Stop csapat jön,akikkel Malek Miki dolgozott együtt. Az öt fiú láthatóan jól megtanulta a leckét, egyre jobban figyelnek egymásra. A dalválastás kettes, a show viszont ötös-mondja Geszti.A mentorok évődnek egymással.
Janicsák Veca fantasztikusan néz ki elegáns hófehér ruhájában. Geszti elégedetten somolyog. Keresztesnek nagyon tetszik a produkció. Whitney Huston dalát választották, ami persze nem volt könnyű, de a kis technikai probléma ellenére is jól énekelte.
Vastag Csaba/28/, Ákos:Keresem az utam… című dalát énekli, az első magyar szám ezen az estén. Geszti szerint nem ritmusban énekelt, MM mondja, néhol még hamis is volt.
Summer Sisters -illetve a duóba „kényszerített” Nyári lányok mint mindig szuper szerkóban. K.I. szerint szétesett a produkció, bár Miki mondja, hogy Edit nagyon beteg, alig tud énekelni, neki egyébként tetszett így is.
Király L.Norbi, – akinek karaktere sokakban kételyeket ébreszt – Ildi szerint az igazi szívtipró,aki szerinte ma este új oldaláról mutatkozik be. Teljesen megdöbbentő, minden „kényszermozgás”, bohóckodás nélkül ül a színpadon, és fantasztikus hangon, gyönyörűen énekel. Gesztinek nem tetszik, szerinte nem neki való a nóta, mert ez nem Ő, így humortalan, a lényeg veszlik el.
A Nógrád megyei 19 éves Shodeinde Dorka ma már nem kismamaként lépett a színpadra, s bizony a róla szóló kisfilmből kiderül,láthatóan nehezen tudja összeegyeztetni az anyukaságot és a felkészülést. Egy nehéz Cserháti számot választott, amelyben sajnos még inkább érezhető, hogy kicsit elment a hangja. Nagy Feró szerint ennél sokkal jobban is tud énekelni.
A nyíregyházi Szabó Mariann a múlt héten a párbaj után maradt benn az X- Faktorban, ami miatt kicsit elkeseredett. Igazán neki való számot választottak, viszont Geszti szerint jó, de nem elég jó.
Takács Nicolas kalapban, szürke öltönyben. Keresztes Ildi láthatóan nagyon szurkol,hogy sikerüljön a nóta, – a végén felállva tapsol – közben a közönség folyamatosan tapsol, tombol. Vérprofi volt!-kiabál Ildi.
Szavaz a közönség.
Aki itt lesz a jövő héten is: Szabó Mariann, Takács Nicolas,Vastag Csaba,Király L.Norbi,Non Stop,Vastag Tamás,Shodeinde Dorka,Wolf Kati,Janicsák Petra.
Párbaj: Domokos Fanni és a Summer Sisters között. Itt már a zsűrinek kell döntenie. Fantasztikus sikerük van. Lássuk kit küld haza a zsűri.Geszti a Summer Sistersre szavaz. Malek Miklós Fannira, és Keresztes Ildi is, és Feró is.
A Summer Sisters marad a jövő héten is.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek