2024. 05. 17. péntek

Paszkál
1 EUR 386 HUF
1 GBP 450 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • X-Faktor – van borsodi továbbjutó is! (Az összes videó megnézhető nálunk!)

X-Faktor – van borsodi továbbjutó is! (Az összes videó megnézhető nálunk!)

Újra színpadon voltak ma este a világhírre vágyó fiatalok. A hatodik fellépőig kellett várnunk arra, hogy elhangozzék az első egyöntetű igen a szigorú, de jókedvű zsűri szájából.

Mesits László, Kmeth Olivér, Kurt Titanilla, Csizmadia Zoltán és a 65 éves Ozsváth Istvánné nem aratott igazán osztatlan sikert. Báder Mária (41)  bárénekes, aki egy Tina Turner számot választott, kapta az első igent. Geszti megjegyezte, hogy olyan jó, hogy bárhol a világon megélhetne az éneklésből. Sorban jöttek az igenek, Csondor Kata /32/, Weigent Róbert /19/, Beeri Benjámin trombitával, Kőrös Noémi /17/, és Wittmann Zsolt 25 éves, szintén gitárral mind bekerültek a válogatásba. Újra lesz kiért izgulni a borsodiaknak, mert a szikszói Szakács Gergely is négy nagy igent kapott, így benne lesz az elődöntőben.
Tomai Beatrix /32/ viszont a kis piros ruhájában csak Nagy Ferónak tetszett, akárhogy táncolt, pörgött. Kelemen László saját gitárral, saját dalt adott elő, kicsit hezitált a zsűri, de aztán igent kapott. Kállai – Kiss Zsófia / 23/ elsőként váltott ki a zsűriből meglehetős érzelmeket, Keresztes Ildikó kicsit meg is könnyezte a Cserháti nótát, amelyet Zsófi csodálatos hangján énekelt.
Jöttek a duettek. Hét párost látunk, egyik gyengébb volt mint a másik, aztán jött Varga Lilla és Barta Ákos akik az életben is párok, és végül beszavazták az első duót a középdöntőben.
Újra jó nótákat, s jó előadókat hallottunk. Manuel gitárral, Csordás Ákos, Vadász Alexa, Kovács- Gyimesi Julianna idiai ruhában, különleges produkcióval és Bánhidi Krisztián bejutottak, tetszettek a zsűrinek. Azután először apa, Nyírmadáról Szirota Ciki, aki nem arat nagy sikert, majd a 16 esztendős lánya Jennifer következik, aki viszont igazi tehetség. Malek Miklós nem is tudja igazán leplezni az érzelmeit, mondhatni ujjong, s Keresztes Ildi megjegyzi, a magyar popszakma 90 százaléka szeretne ilyen hangon énekelni, de nem tud.. Szörnyű produkció következik, ami kicsit elriaszt zsűrit és közönséget egyaránt, pedig több esélyt is kap a fekete leány. Nyíri Andrea egy Luis Amstrong számmal kisérletezik, sikertelenül.
A műsor végére egy igazi csemegét hagytak a szerkesztők. A 31 éves Szabó Marianna, Beethoven V.szimfóniájának – az Öröm ódának feldolgozását választotta. A fantasztikusan érett produkciójáért  Nagy Ferótól egy kézcsók járt, s zsűri felállva tapsolt a budapesti karaoke műsorvezetőnek.

 

-oberika-

Báder Mária

Csondor Kata

Weigent Róbert
hamarosan…

Beeri Benjámin

Kőrös Noémi

Wittmann Zsolt

Szakács Gergely

Kelemen László

Csordás Ákos

Vadász Alexa

Kállai Kiss Zsófia

Varga Lilla és Barta Ákos

Szirota Jennifer

Szabó Marianna

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek