2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

UFO-k táncoltak Londonban

Londonban már megszokott eseménynek számít a zene, a tánc és a művészetek különböző műfajainak utcán való megjelenítése. Június első hétvégéjén UFO-k is részt vettek egy közös londoni utcatáncban.

Nemrégiben ugyanis egy igen megtisztelő felkérés érkezett az UFO együttes postaládájába. A Londonban élő magyarok hívták meg a csapatot egy nyárindító fellépésre a brit fővárosba.

– Fantasztikus élmény volt a brit fővárosban színpadra lépni. A londoni magyar közönség végig egyként tombolta és énekelte velünk slágereinket. Másnap egy rövid városnézést is szerveztek nekünk vendéglátóink és megtapasztaltuk London lüktető, pezsgő hétvégi életét is – mondta Dr. Love, az együttes frontembere.

A városnézés közepette egy izgalmas kalandba keveredett a kis csapat. Az egyik szűk utcában több száz fős felszabadult, ritmusra mozgó embertömegre lettek figyelmesek. Zsuzsi és Dr. Love a hiphop szerelmesei, Cynthia pedig a zumba egyik jeles tánctanára hazánkban.

Csodálatos érzés látni, érezni és hallani, ahogy ennyi ember önfeledten, boldogan táncol London utcáin. A zene kísértésének mi sem tudtunk ellenállni. Pillanatok alatt azon kaptuk magunkat, hogy mi is önfeledten járjuk a táncot az átszellemült, vidám tömeggel – mesélte elmosolyodva Cynthia.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek