2024. 05. 7. kedd

Gizella
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
Szentpéteri Csilla „meleg” karácsonya

Szentpéteri Csilla „meleg” karácsonya

Szentpéteri Csilla „meleg” karácsonyaA zongoraművész Ausztráliában nyaral

– Sajnos elmarad a szokásos karácsonyi koncertem – sajnálkozott az Érden lakó Szentpéteri Csilla, aki játékával évek óta ünnepet varázsolt a lelkekbe a szeretet napján. A zongoraművész messzire repül, családjával Ausztráliában piheni ki magát és még az új évet is a távoli földrészen köszönti.

Mostanában kengurukról álmodik a csinos művésznő, már alig várja, hogy kisfiával és férjével simogathasson kis kengurukat és koalamacikat.

– Hamarosan útra kel az egész család, ilyen távolra még soha nem utaztunk együtt és főleg nem ilyen hosszú időre! Egy hónapra megyünk látogatóba Ausztráliába férjem rokonságához – nyilatkozta Szentpéteri Csilla. Zongorát nem visznek magukkal, a szó átvitt értelmében sem, mert szigorúan a pihenésé lesz a főszerep. Persze azért nem kizárt, hogy egyszer egy koncertkörutat is nyélbe ütnek a távoli földrészen.

– Felvettük a kapcsolatot néhány koncertszervezővel, így előfordulhat, hogy hamarosan visszatérünk a kenguruk földjére – mondta. – Decemberben útban Ausztrália felé, Szingapurban megállunk négy napra, ahol szintén nem tétlenkedünk majd, hiszen ide jövő tavaszra meghívtak a Mozaik fesztiválra. Sajnálom, hogy az út miatt az idén elmarad a szokásos budapesti karácsonyi koncertem, de csak most tudunk elutazni hosszabb időre. Ráadásul Ausztráliában most van nyár…

Csak az fránya hosszú repülőút ne lenne – tette hozzá, mert kicsit tart a harminc órás repüléstől. Az se volt könnyű elintéznie a zongoraművésznek, hogy Kristóf fiát kikérje az általános iskolából, de mint mondta, odakint is sokat lehet tanulni, főleg angolt, ami csak hasznára válna gyermekének.

Temesi László

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek