2024. 04. 29. hétfő

Péter
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Megújult a játszótér

Megújult a játszótérÁtadták az Ondi úti felújított játszóteret október 16-án délelőtt. A Nyárutó Nyugdíjas Klub pályázaton nyert támogatásból 700 ezer forintot költött a kültéri játékeszközök beszerzésére.

 

Fincziczki Istvánné a Nyárutó Klub elnöke beszédében elmondta: a már korábban gondoskodásuk alá vett közel negyvenéves játékok egyre rosszabb állapotba kerültek, ezért elhatározták, hogy megpróbálnak anyagi segítséget szerezni a játszótér felújításához. A Táncsics Alapítványhoz nyújtották be pályázatukat, mellyel 700 ezer forintot sikerült elnyerni céljuk megvalósításához. Az elnök köszönetet mondott mindazoknak, akik technikai segítséget nyújtottak az egyesületnek a játszótér kialakításában.

Megköszönte a nyugdíjasok kezdeményezését Rónavölgyi Endréné, aki az összefogás kiváló példájának nevezte a játszótér megvalósítását. A polgármester arra hívta fel a figyelmet, hogy most az idősebb közösség tett a legkisebbekért, a város reménységeiért.

Az óvodások énekes műsort, körjátékokat mutattak be a felnőtteknek, akik meleg teával, pogácsával köszönték meg a produkciókat.
 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek