2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Libamájkrém leves

Libamájkrém leves hozzávalók:

15 dkg libamáj,

tejszín,

2 cikk fokhagyma,

étkezési keményítő,

pattogatott kukorica,

őrölt fehér bors,

olaj,

Elkészítés: Elkaparom a libamájat, pici olajon megfuttatom a fokhagymát, majd hozzáteszem a libamájpépet. A tejszínt elkeverem a keményítővel és besűrítem a levest. Egy kicsit megborsozom, s pattogatott kukoricával tálalom.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lencseleves
Lencseleves hozzávalók: 25 dkg lencse 20 dkg füstölt kolbász 2 db sárgarépa 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1-2 db babérlevél a rántás…
Burgonya krémleves
Hozzávalók a burgonya krémleveshez: 4-5 db burgonya húsleveskocka vagy ételízesítő vöröshagyma, fokhagyma 1 babérlevél 1 pohár tejfö…
Vadraguleves Nimród módra
Hozzávalók 10 főre:   1,5 kg felkockázott vegyes nagyvad húsa (szarvas, vaddisznó comb, lapocka/ előre csomagolt felkockázott hazai vadhúst…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…