2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Libamájkrém leves

Libamájkrém leves hozzávalók:

15 dkg libamáj,

tejszín,

2 cikk fokhagyma,

étkezési keményítő,

pattogatott kukorica,

őrölt fehér bors,

olaj,

Elkészítés: Elkaparom a libamájat, pici olajon megfuttatom a fokhagymát, majd hozzáteszem a libamájpépet. A tejszínt elkeverem a keményítővel és besűrítem a levest. Egy kicsit megborsozom, s pattogatott kukoricával tálalom.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fehérbableves csipetkével
Hozzávalók: 25 dkg bab fehérbab 1 szál sárgarépa 1 szál fehérépa 1 karalábé füstölt hús leve olaj 1 fej vöröshagyma 3 gerezd fokhagy…
Hozzávalók 10 főre:   1,5 kg felkockázott vegyes nagyvad húsa (szarvas, vaddisznó comb, lapocka/ előre csomagolt felkockázott hazai vadhúst…
A nyár hideg gyümölcsleves nélkül, olyan, mint a szerelem csók nélkül, szokták mondani. A gyümölcslevesek közül is a meggyleves nálam a favorit. Az el…

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum