2023. 01. 31. kedd

Marcella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 444 HUF

Libamájkrém leves

Libamájkrém leves hozzávalók:

15 dkg libamáj,

tejszín,

2 cikk fokhagyma,

étkezési keményítő,

pattogatott kukorica,

őrölt fehér bors,

olaj,

Elkészítés: Elkaparom a libamájat, pici olajon megfuttatom a fokhagymát, majd hozzáteszem a libamájpépet. A tejszínt elkeverem a keményítővel és besűrítem a levest. Egy kicsit megborsozom, s pattogatott kukoricával tálalom.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Brokkoli krémleves
hozzávalók: 1 fej brokkoli 1 db krumpli 2 dl tejszín 1 kanál liszt 1 csipet szerecsen dió Elkészítés: Megtisztítom és apróra darabo…
Babgulyás
Hozzávalók: 60 dkg marhahús 30 dkg szárazbab, vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, olaj, pirospaprika, répa, zeller, petrezsely…
Meggyleves hidegen
A nyár hideg gyümölcsleves nélkül, olyan, mint a szerelem csók nélkül, szokták mondani. A gyümölcslevesek közül is a meggyleves nálam a favorit. Az el…

További cikkek