2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Kapros spárgaleves

Hozzávalók:

 

500 g friss zöldspárga

 

kis csokor friss kapor

 

2 gerezd fokhagyma

 

2,5 dl natúrjoghurt

 

 

Elkészítés:

A spárgát megmossuk, 2 cm-es darabokra vágjuk, a fejét félretesszük. Sós vízben puhára fűzzük a szárakat, majd hozzátörjük a fokhagymát, kaprot. Ezután összeturmixoljuk, majd újraforráskor beletesszük a spárga fejét és hozzákeverjük a joghurtot, pár percig alacsony lángon főzzük.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lencseleves
Lencseleves hozzávalók: 25 dkg lencse 20 dkg füstölt kolbász 2 db sárgarépa 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1-2 db babérlevél a rántás…
Burgonya krémleves
Hozzávalók a burgonya krémleveshez: 4-5 db burgonya húsleveskocka vagy ételízesítő vöröshagyma, fokhagyma 1 babérlevél 1 pohár tejfö…
Vadraguleves Nimród módra
Hozzávalók 10 főre:   1,5 kg felkockázott vegyes nagyvad húsa (szarvas, vaddisznó comb, lapocka/ előre csomagolt felkockázott hazai vadhúst…

További cikkek