2024. 05. 14. kedd

Bonifác
1 EUR 386 HUF
1 GBP 449 HUF

Várépítő pályázat 2020

Idén is elindult a gyermekintézményeket és műemlékeket legrégebb óta működő támogatása, a Várépítő pályázat. 2020-ban több mint 13 millió Ft+ÁFA értékű építőanyag és készpénz gyűlt össze.

A 16 építőanyag gyártó cég, valamint szakszövetségek és az építőiparban érdekelt médiacsatornák felajánlásán túl minden évben nehéz összeszámolni a társadalmi munkában nyújtott segítség, fuvar és kivitelezési munka értékét.

Benyújtási határidő: 2020. május 6.

Díjátadó ünnepség időpontja: 2020. június 11. Budaörs Város Önkormányzatának díszterme

Nagy öröm számunkra és a jelentkezők számára, hogy évről-évre egyre több cég kínál a pályázaton kivitelezésre fordítható készpénzt. Ahogy az évek óta megszokott, idén is lesz olyan nyertes, akinek a tetőjét az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetségének szakemberi társadalmi munkában fedik majd.

A tender jelentkezőnek száma az elmúlt 9 évben a jelentkezők száma meghaladta a hatszázat, és a több mint nettó 110 millió forint értékű építőanyagból 163 nyertes intézmény kaphatott támogatást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…

További cikkek

DRESSZKÓD: ART DECO
Divat és életmód az 1920-30-as évekből Új fejezetéhez érkezett az Iparművészeti Múzeum legnépszerűbb kiállítás-sorozata, a Dresszkód. Éppen csak sz…