2022. 05. 19. csütörtök

Ivó, Milán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 452 HUF

Várépítő pályázat 2020

Idén is elindult a gyermekintézményeket és műemlékeket legrégebb óta működő támogatása, a Várépítő pályázat. 2020-ban több mint 13 millió Ft+ÁFA értékű építőanyag és készpénz gyűlt össze.

A 16 építőanyag gyártó cég, valamint szakszövetségek és az építőiparban érdekelt médiacsatornák felajánlásán túl minden évben nehéz összeszámolni a társadalmi munkában nyújtott segítség, fuvar és kivitelezési munka értékét.

Benyújtási határidő: 2020. május 6.

Díjátadó ünnepség időpontja: 2020. június 11. Budaörs Város Önkormányzatának díszterme

Nagy öröm számunkra és a jelentkezők számára, hogy évről-évre egyre több cég kínál a pályázaton kivitelezésre fordítható készpénzt. Ahogy az évek óta megszokott, idén is lesz olyan nyertes, akinek a tetőjét az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetségének szakemberi társadalmi munkában fedik majd.

A tender jelentkezőnek száma az elmúlt 9 évben a jelentkezők száma meghaladta a hatszázat, és a több mint nettó 110 millió forint értékű építőanyagból 163 nyertes intézmény kaphatott támogatást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hétfőn szó szerint azt mondtam a parlamentben, hogy “amíg az Orbán-rendszerben élünk, addig a magyar nép soha, semmilyen kérdésben sem dönthet majd né…
Futás utánuk…
Negyedik helyezést értek el a borsodi rendőrök az országos Tisza-tó körüli futóbajnokságon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hat …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum