2021. 09. 23. csütörtök

Tekla, Líviusz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Várépítő pályázat 2020

Idén is elindult a gyermekintézményeket és műemlékeket legrégebb óta működő támogatása, a Várépítő pályázat. 2020-ban több mint 13 millió Ft+ÁFA értékű építőanyag és készpénz gyűlt össze.

A 16 építőanyag gyártó cég, valamint szakszövetségek és az építőiparban érdekelt médiacsatornák felajánlásán túl minden évben nehéz összeszámolni a társadalmi munkában nyújtott segítség, fuvar és kivitelezési munka értékét.

Benyújtási határidő: 2020. május 6.

Díjátadó ünnepség időpontja: 2020. június 11. Budaörs Város Önkormányzatának díszterme

Nagy öröm számunkra és a jelentkezők számára, hogy évről-évre egyre több cég kínál a pályázaton kivitelezésre fordítható készpénzt. Ahogy az évek óta megszokott, idén is lesz olyan nyertes, akinek a tetőjét az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetségének szakemberi társadalmi munkában fedik majd.

A tender jelentkezőnek száma az elmúlt 9 évben a jelentkezők száma meghaladta a hatszázat, és a több mint nettó 110 millió forint értékű építőanyagból 163 nyertes intézmény kaphatott támogatást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárában 2021. szeptember 24-én, pénteken 16 órától rendezik meg a nyelve…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum