2021. 09. 29. szerda

Mihály
1 EUR 359 HUF
1 GBP 418 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • A Sztárportréban Völgyesi Gabriella a Unique énekesnője!

A Sztárportréban Völgyesi Gabriella a Unique énekesnője!

A beszélgetésben megbocsátás, szerelem, vita és módszerek, amelyek segíthetnek. Az énekesnő egykor jogászként is tevékenykedett, ezt az én-részt itt most félre tette.

 “A vitatkozás szerintem egy külön műfaj, ahol az ember megpróbálja az érzéseit félretenni, és higgadt fejjel gondolkozik. Nyitott az ember az adott kérdésben, hogy a másik érveit is be tudja fogadni. A gyermekeket is nyitottságra kell nevelni, hogy nem csak az az út lehet helyes, amit ők meggyőződéssel képviselnek.

Nekem is nehéz belátnom, ha nincs igazam, pedig úgy indultam neki. De be kell látni, nincs mese. Általában úgy működik, hogy racionálisan belátom, és utána még érzelmileg idő, amíg ennek átadom magam – hogy kvázi alulmaradtam, ami egy badarság, mert nem maradtam alul.”

Video ajánló: https://youtu.be/pXVi-swcSgE

A teljes beszélgetés itt megnézhető: https://youtu.be/usuUyK2uY4U

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Úgy tűnik nincs megállás Tordai István „szerepváltásában”, aki korábban olyannyira sikeresen játszotta el a 007-es ügynököt, hogy most egy újabb kisfi…

További cikkek

Úgy tűnik nincs megállás Tordai István „szerepváltásában”, aki korábban olyannyira sikeresen játszotta el a 007-es ügynököt, hogy most egy újabb kisfi…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum