2022. 07. 7. csütörtök

Apollónia
1 EUR 410 HUF
1 GBP 482 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • A Sztárportréban Völgyesi Gabriella a Unique énekesnője!

A Sztárportréban Völgyesi Gabriella a Unique énekesnője!

A beszélgetésben megbocsátás, szerelem, vita és módszerek, amelyek segíthetnek. Az énekesnő egykor jogászként is tevékenykedett, ezt az én-részt itt most félre tette.

 “A vitatkozás szerintem egy külön műfaj, ahol az ember megpróbálja az érzéseit félretenni, és higgadt fejjel gondolkozik. Nyitott az ember az adott kérdésben, hogy a másik érveit is be tudja fogadni. A gyermekeket is nyitottságra kell nevelni, hogy nem csak az az út lehet helyes, amit ők meggyőződéssel képviselnek.

Nekem is nehéz belátnom, ha nincs igazam, pedig úgy indultam neki. De be kell látni, nincs mese. Általában úgy működik, hogy racionálisan belátom, és utána még érzelmileg idő, amíg ennek átadom magam – hogy kvázi alulmaradtam, ami egy badarság, mert nem maradtam alul.”

Video ajánló: https://youtu.be/pXVi-swcSgE

A teljes beszélgetés itt megnézhető: https://youtu.be/usuUyK2uY4U

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kérdés: Oszvald Marika
70 évesen is fiatalokat megszégyenítő tempóban éli az életét Oszvald Marika. A szubrett rengeteg színházi munkája végeztével sem pihen, kaszát-kapát r…

További cikkek

Újra telefonos csalók!
A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén ismét megjelent az a csalási forma, amikor telefonhívás alkalmával pénzintézetek alkalmazottjának…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum