2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

„Földtudományos Forgatag”

Kiállítások, interaktív programok, bemutatók, előadások, ismeretterjesztő filmek… Mindez kicsiknek és nagyoknak, földtudományi témakörben, a Magyar Tudomány Ünnepén, a Miskolci Egyetemen. A „Földtudományos Forgatag” tudományos és tudomány-népszerűsítő programmal csatlakozik a Miskolci Egyetem Ásványtani-Földtani Intézete a Magyarhoni Földtani Társulattal együttműködésben a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozatához. A résztvevők kiállítások, ismertetők, interaktív programok segítségével ismerkedhetnek itt a földtan különböző területeivel. Tehetik mindezt november 6-án, vasárnap délelőtt fél 10-től délután 5 óráig a Miskolci Egyetem díszaulájában.

A népszerűsítő rendezvény tudományos programmal is kiegészül, melynek keretében két workshop várja a szakembereket. Mindkettő kerek évfordulóhoz kapcsolódik: 50 éves az International Union of Geological Sciences és a Magyar Földtani Társulat Észak-magyarországi területi szervezete is. Az előadások helyszíne az A/6 épület XXI. előadóterme.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…

További cikkek