2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • A barátok, tisztelők külön róhatják le kegyeletüket Bujtor István sírjánál
A barátok, tisztelők külön róhatják le kegyeletüket Bujtor István sírjánál

A barátok, tisztelők külön róhatják le kegyeletüket Bujtor István sírjánál

A barátok, tisztelők külön róhatják le kegyeletüket Bujtor István sírjánálA barátok, a tisztelők csütörtökön 15 órától róhatják le kegyeletüket Bujtor István sírjánál Balatonszemesen; a színész-rendezőt, a veszprémi Petőfi Színház igazgatóját 13 órakor szűk családi körben helyezik örök nyugalomra – tájékoztatta a teátrum sajtófőnöke az MTI-t. Varga Róbert elmondta: a múlt pénteken elhunyt Bujtor István lelki üdvéért október 7-én szerdán 16.30 órakor a budapesti Szent István-bazilikában tartanak gyászmisét. A Balázs Béla-díjas színészt, rendezőt múlt pénteken 67 éves korában érte a halál Budapesten. A művészt a színház és a megyei önkormányzat saját halottjának tekinti.
 
Bujtor Istvánt a Somogy Televízió internetes honlapjának keddi híradása szerint testvére, Latinovits Zoltán sírhelyével szemben, a lélekharang tövében temetik el a balatonszemesi temetőben.

Bujtor István halálát az Állami Népegészségügyi Központ igazgatójának keddi közlése szerint tüdőembólia, keringési és légzési problémák okozták. A népszerű színész július végén lett rosszul, életveszélyes állapotban szállították a veszprémi kórházba.

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…

További cikkek