2024. 04. 29. hétfő

Péter
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Csak vicc

Csak vicc: Miért a férfit teremtette isten először?
– Mert minden nagy alkotás előtt kell egy piszkozat.



Gyerekek, ki tudna mondani egy példát a harmonikus házaséletre? – kérdezi a tanárnő.Móricka jelentkezik:- Az én nagyszüleim harmonikusan élnek. A nagypapa horkol, a nagymama meg süket.

Idős házaspárok közös nyelve:Nagypapa kinyitotta az egyik szekrény ajtaját, és keresgélni kezdett a polcokon. A nagymama megkérdezte:- Mit keresel?- Semmit!- Az nem ott van, hanem az ágy alatt!

Nagycsalád

– Mondja, asszonyom, hány gyermeke van?- Most várom a hatodikat.- Valóban? Nem is látszik. Mikorra várja?- Bármelyik percben itt lehet. Leküldtem a boltba tejfölért.

Kis testvér

– Tudod, hogy kistestvéred lesz? – kérdezi a szomszéd néni a kislánytól.A kislány boldogan rohan haza, és megkérdezi:- Anyu, hol van a kistestvérem?- Itt a hasamban.A kislány szomorúan megy vissza a szomszédba.- Nem lesz kistestvérem – mondja -, az anyu megette.

Skót karácsony

A skót kisfiú megkérdezi az apjától:- Apa, mi lesz karácsonykor a fa alatt?- Parketta, kisfiam, parketta…

Friss házasok beszélgetnek:- Szeretsz drágám?- Szeretlek.- Imádsz?- Imádlak.- Mire gondolsz?- Arra, amire Te…- Király, akkor hozz egy üveggel nekem is!

Párbeszéd

Két ember beszélget:- Pontosan rád illik egy közmondás.- Melyik?- Akinek az Isten hivatalt ad, észt is ad hozzá.- De hisz nekem nincs hivatalom.- Na látod, éppen ezért találó.

Kérdés

– Tudod-e, fiam, miért teremtette az Úr először Ádámot és csak azután Évát?- Igen, Tiszteletes úr – válaszolja Pistike -, mert a Jóisten is tudta, hogy nem jó asszonnyal kezdeni!

Szegények

– Mi bizonyítja, hogy az Isten szereti a szegényeket?- Sokat teremtett belőlük.

A teremtés

Isten megteremtette a férfit, és megpihent.Majd Isten megteremtette a nőt, és azóta senki sem pihen.

Isten felesége

Pistike megkérdezi az apját:- Apuci! Van az Istennek felesége?- Dehogy van – feleli a papa -, hiszen akkor nem lenne mindenható.

Utoljára a nő

– Miért teremtette isten utoljára a nőt?- Nehogy beleszóljon a teremtésbe.

Szeretet és humor

Szeretettel és humorral kell élni az életet. A szeretet a megértéshez, a humor pedig az elviseléshez kell.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Haldoklik az öreg Kohn. Mondja a feleségének: – Asszony, ha meghalok, minden vagyonomat temesd el velem! Pár nap múlva a temetés után áll a sírn…
- Főnök úr, kérek egy nap rendkívüli szabadnapot. Szeretnék elmenni az anyósom temetésére. - Én is barátom, én is...…
Az emberi butaságot bizonyítandó, egyes árucikkeken érdekes vevőtájékoztató található.Íme, néhány gyöngyszem: (USA) A gyógyszeres dobozon:Mellékhatá…

További cikkek