2024. 05. 6. hétfő

Frida, Ivett
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Gyermeknap a miskolctapolcai Park Hotel jóvoltából

Gyermeknap a miskolctapolcai Park Hotel jóvoltából

Hiába volt a hosszú hétvége, Gyermeknap, Pünkösd, sajnos a Miskolctapolcára érkező vendégek a fürdőzésen kívül, semmilyen programot nem találtak.

Óriási volt a tömeg, a városból is sokan kijöttek a jó idő miatt, de a Barlang-fürdőhöz vezető Barabits sétányra is csak egy két árus települt ki, sem gyermek, sem egyéb zenei, kulturális programot nem szervezett a város. A „Tapolcai Nyár” program még nem kezdődött el, az amúgy is pénz híján már csupán az Akropolisz színházi előadásaira korlátozódik. Miután a Miskolctapolcáért Egyesület – eddig már ötször – megrendezett, két napos Szent Benedek Ünnepét sem támogatta az Önkormányzat, így ez a nyári rendezvény is elmarad.

Úgy látszik, hogy Kovács Gábor a Park Hotel vezetője, úgy tűnik megelégelte ezt a mostohagyermek sorsot, s nem várva senkire, saját erőből, saját forrásból szervezett a hétvégén programot az idelátogatóknak, s gyermekeiknek.

– Erre a programra, s az infrastruktúra kialakítására elköltöttünk másfél millió forintot, még úgy is, hogy a színpadot nem kellett megcsináltatnunk, mert azt a Miskolctapolcáért Egyesület bocsátotta rendelkezésünkre. Mondhatjuk, hogy jól sikerült a rendezvény, hiszen folyamatosan jöttek a szülők a gyermekekkel, ezrek voltak kíváncsiak a gyermek és szórakoztató programokra. Azt látom, hogy nagy igény van az ilyen rendezvényekre, s ezt a kezdeményezést mi folytatni fogjuk,- mondja.

A szervezők bármelyik panzió, hotel, magánszálláshely, vendéglátóegység együttműködését, anyagi támogatását, ötleteit szívesen fogadnák, s akkor talán több ilyen hétvégi programra is lehetőség lenne.

Képeink a rendezvényen készültek.

További képek a galériában: Galéria megnyitásához kattintson ide!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek