2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • A Diósgyőri várban mától vasárnapig tart a Borsodi Fonó Folkfesztivál

A Diósgyőri várban mától vasárnapig tart a Borsodi Fonó Folkfesztivál

A Miskolci Kulturális Központ munkatársai az alábbi felhívást teszik közzé:

Tisztelt Diósgyőriek!
A fesztivál eseményeit úgy szervezzük, hogy az ország minden részéből érkező turisták és fesztivállátogatók szórakozása az Önök nyugalmát a lehető legkevésbé zavarja. Ennek érdekében zenei színpadjainkon speciális hangtechnikai berendezésekkel és műszeres méréssel biztosítjuk, hogy a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően este 11 óráig a fesztivál területén kívül mérhető zajhatás a 65 dB értéket, valamint azt követően az 55 dB értéket ne haladja meg. A zenei színpadok programjai pénteken éjfélig, szombaton éjjel fél 1-ig és vasárnap este fél 12-ig tartanak.

Ezen túlmenően este 11 óra után a közterülethez közel eső további helyszíneinken (fesztiválkocsma, népművészeti skanzen a Déryné ház előtt) a zenészek kizárólag hangosítás nélkül és naponta maximum 01 óráig szórakoztatják a közönséget. A fesztivál valamennyi napon éjjel 1 órakor zárja kapuit.

A reggeli órákban a Diósgyőri vár környéki közterület takarításában munkatársaink is segítenek annak érdekében, hogy tiszta környezettel várjuk az ide látogatókat.

Reméljük, hogy a Borsodi Fonó, Miskolc város folkfesztiváljaként hozzájárul Diósgyőr jó hírének további öregbítéséhez, ebben feltétlenül számítunk az Önök segítő közreműködésére.

Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük, a fesztivál eseményeihez Önöknek is jó szórakozást, kellemes kikapcsolódást kíván Miskolc Város vezetése és a fesztivál szervezői.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek