2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
Téli pillangó

Téli pillangó

Téli pillangóElzárást, illetve pénzbüntetést kaptak azok a tiltott kéjelgők, összesen 92-en, akik Miskolc védett övezeteiben kínálták szexuális szolgáltatásaikat az év első 11 hónapjában.

A Miskolci Rendőrkapitányság állandó és mindennapos küzdelmet folytat a prostitúcióval fertőzött területek megtisztítása érdekében. A jogalkalmazói munka eredményességét igazolja, amikor a rendőrség által tiltott kéjelgésért szabálysértési őrizetbe vett személlyel szemben a bíróság rövid időn belül meghozza végzését.

Legutóbb a 19 éves encsi B. L.-t vették őrizetbe a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei december elsején, mivel az esti órákban a Bajcsy-Zsilinszky E. úton szexuális szolgáltatásait kínálta az arra haladóknak. Tette mindezt tiltott övezetben középiskolák és más közintézmények közvetlen környezetében. A járőrök szabálysértési őrizetbe vétele előtt a fiatal nőt figyelmeztették, hogy függessze fel tevékenységét, aminek nem tett eleget. A bíróság tiltott kéjelgés szabálysértése miatt 8 nap büntetés-végrehajtási intézetben letöltendő elzárást szabott ki B. L.-lel szemben november

Információs háttér:

A Miskolci Rendőrkapitányság a közbiztonság megszilárdítása érdekében, a polgárok jogos igényeinek eleget téve évről-évre egyre nagyobb figyelmet fordít a prostitúció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények visszaszorítására. Az adatok tükrében elmondható, az elmúlt évben több mint 1000 eljárás indult tiltott kéjelgőkkel szemben – a 2009-es egész esztendős adatok várhatóan túlszárnyalják a 2008-as összesítést. Ez nem jelenti azt, hogy a prostituáltak száma és tevékenysége megnőtt volna a városban, hanem a rendőrség azon igyekezetét mutatja, hogy a törvény által védett övezetekből, így különösen az iskolák, óvodák, közművelődési épületek, egyházak, temetkezési kegyhelyek környékéről teljesen kiszorítsák a jelenséget.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Motorozás határok nélkül
Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében. Ezúttal e…

További cikkek