2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • DK: Győrffy Balázs és társai méltatlanok az Agrárkamara vezetésére

DK: Győrffy Balázs és társai méltatlanok az Agrárkamara vezetésére

A Fidesz a gazdákat arra kényszerítette, hogy egy olyan kamarának legyenek tagjai, amelynek működésébe, vezetőinek kiválasztásába semmi beleszólásuk nincs. A kamara vezetését csalárd módon a kormánypártok saját hűbéreseikből állították össze. A tagok távolmaradásukkal tiltakoztak ez ellen, a szavazáson a jogosultaknak kevesebb, mint 7 %-a vett részt.
A kamara tevékenységével igazolta, hogy nem a gazdálkodással foglalkozó sokakat, hanem a fideszes kevesek akaratát szolgálja. Aljas módon, a Fidesz trükkjével megkaparintotta a helyi földbizottságok jogosítványát és visszaél azzal; spekulánsok ezreit juttatta aranykalászos gazda címhez, hogy megszerezhessék a földeket. Győrffy arra kérte a kormányt, „adja el a gazdáknak az állami földeket”, hogy ha már a gazdák nem is, legalább ő maga hatalmas területeket szerezhessen meg az így eladott állami földekből.

Győrffy Balázs a gazdák befizetett tagdíjából közel fél milliárd forintot juttatott valaki(k)nek olyan informatikai „fejlesztésért”, amire a gazdáknak semmi szüksége nincs, és amit pár millió Ft-ból meg lehetne csinálni.
A DK meggyőződése, hogy Győrffy Balázs és társai méltatlanná váltak csalárd módon szerzett tisztségükre, ezért követeljük, hogy haladéktalanul távozzanak a Kamara éléről, és a Kamara tartson tisztességes választást! Ideje, hogy a sokak döntsenek a saját sorsukról, és ne a fideszes kevesek akarata érvényesüljön.

Nagy-Huszein Tibor
Alelnök, DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek