2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Rendőrt hivatott a miskolci csaló: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Rendőrt hivatott a miskolci csaló: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 27-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Rendőrt hivatott a miskolci csaló
A Miskolci Rendőrkapitányság három bolti tolvajt és ugyanennyi csalót vett szabálysértési őrizetbe.
Az egyik miskolci bárban múlatta az időt egy 22 éves fiatalember s, hogy ne érezze magát egyedül a pultos hölgyeket is megvendégelte. Majd hirtelen felállt és fizetés nélkül akart távozni, hátrahagyva a több mint húszezer forintos számláját. Ezen terve azonban nem sikerült, majd közölte, hogy nem fizet, inkább hívjanak rendőrt. Az alkalmazottak ezt megtették, így a hatóság csalás miatt indított vele szemben eljárást. A másik két delikvens egy helyi nagyáruházban vásárolt úgynevezett lédig termékeket, majd a lemért áruhoz pakoltak még. A bolt biztonsági őre azonban tetten érte férfiakat, a Miskolci Rendőrkapitányság velük szemben is csalás miatt indított eljárást.


Busznak csapódott egy gyalogos Rudabányán

Az elmúlt huszonnégy órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain.

Rudabánya belterületén egy távolsági busz sofőrje későn vette észre az úttesten áthaladó gyalogost, aki a járműnek csapódott. Az esti órákban történt balesetben a férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az baleset körülményeit a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság, szakértők bevonásával vizsgálja.

A két könnyű sérülésekkel végződő balesetek egyike a déli órákban történt Miskolcon a Kiss Ernő utca és Ernye-bán út kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetője nem tartott kellő követési távolságot az előtte haladó járműhöz képest, amely forgalmi okból megállt, mivel gyalogost engedett át az úton. Az ütközés következtében az első autó utasa sérült meg könnyebben. A másik baleset is Miskolcon történt a délelőtti órákban a Sajószigeti úton. Egy autó sofőrje nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért egy kanyarban a nedves útszakaszon megcsúszott. A jármű átsodródott a szemközti sávba és neki ütközött egy arra haladó személygépkocsinak. A balesetben a vétlen autó utasa sérült meg. Mindkét balesetet a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, fagyos, esetenként ködös idő beköszöntével a megváltozott időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket, hiszen mindenkit haza várnak!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Motorozás határok nélkül
Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében. Ezúttal e…

További cikkek