2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés. A rendőri szervek 2013. május 31-én két személyt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vontakat, garázdaság és távoltartás szabályainak megszegése miatt.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indított eljárást. A rendelkezésre álló információk szerint Sátoraljaújhely belterületén D. Tamás 24 éves, G. József 56 éves, M. Dezső 26 éves és M. Tibor 22 éves helyi lakosok kölcsönösen bántalmazták egymást, melynek során mindannyian könnyebb sérülést szenvedtek. A kiértesített rendőrök az elkövetőket előállították.

Felsővadászon az egyik autóbusz megállóban álló menetrend szerint közlekedő buszon, előzetes szóváltást követően K. Béláné 40 éves, K. Piroska 52 éves, R. Erzsébet 27 éves gadnai és K. Tibor 32 éves krasznokvajdai lakosok egymást tettleg bántalmazták és az autóbusz egyik ablakát is kitörték. Személyi sérülés nem történt.

Baktakék belterületén B. Barnabás 26 éves helyi lakos előzetes szóváltást követően egy kaszával megpróbált megütni egy 21 éves fiatalembert, amit a helyszínen többen megakadályoztak. Személyi sérülés nem történt.

A kiértesített rendőrjárőrök mindkét esetben előállították az elkövetőket. Az Encsi Rendőrkapitányság csoportosan, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indított eljárást.

Megyénk útjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés tizenkét esetben jutott a rendőrség tudomására.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Motorozás határok nélkül
Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében. Ezúttal e…

További cikkek