2023. 01. 30. hétfő

Gerda, Martina
1 EUR 391 HUF
1 GBP 444 HUF

Elfogás öt perc alatt

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat.

Bejelentés érkezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. október 23-án 14 óra 45 perckor, miszerint egy tiszaújvárosi dohányboltból két fiatalember eltulajdonított több üveg márkás italt.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentéstől számított öt percen belül, a helyi buszpályaudvaron azonosították, majd elfogták a feltételezett elkövetőket. A rendőrök megtalálták náluk, hiánytalanul és sértetlenül az eltulajdonított hat üveg szeszes italt is.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tulajdonelleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 18 éves és egy 21 ónodi lakosokkal szemben. A hatóság a szabálysértési őrizetbe vett két fiatalférfit 72 órán belül tervezi bíróság elé állítani.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elfogták a bőcsi támadókat
Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában. Felfegyverkezve elkövetett rablás bűn…
Átvágó pénzváltók Miskolcon
Többmilliós adókülönbözetet állapított meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy szállodát üzemeltető vállalkozásnál. A cég számlái egy állítólagos b…

További cikkek