2022. 09. 26. hétfő

Jusztina
1 EUR 409 HUF
1 GBP 457 HUF

Elfogás öt perc alatt

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat.

Bejelentés érkezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. október 23-án 14 óra 45 perckor, miszerint egy tiszaújvárosi dohányboltból két fiatalember eltulajdonított több üveg márkás italt.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentéstől számított öt percen belül, a helyi buszpályaudvaron azonosították, majd elfogták a feltételezett elkövetőket. A rendőrök megtalálták náluk, hiánytalanul és sértetlenül az eltulajdonított hat üveg szeszes italt is.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tulajdonelleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 18 éves és egy 21 ónodi lakosokkal szemben. A hatóság a szabálysértési őrizetbe vett két fiatalférfit 72 órán belül tervezi bíróság elé állítani.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Rally Legendre teszteltünk!
Köbliék a Rally Legend előtt kicsit megmozgatták a Skoda Feliciat. 58 verseny kilométert és 7 gyorsot teljesített a Sopia-Net Mediterrán Rally az Int…

További cikkek