2024. 05. 9. csütörtök

Gergely
1 EUR 388 HUF
1 GBP 451 HUF

Titokban készültünk Judy esküvőjére

Nagy titok övezte Judy második esküvőjét, és annak előkészületeit.  A hetedik hónapban lévő kismama október végén festői környezetben, egy tó partján fogadott örök hűséget születendő kislánya édesapjának.

 

A ruhaválasztás nehéz helyzet elé állította az énekesnőt.  Judy babát vár, növekvő pocakja miatt, mindenképp kényelmes, ámde  elegáns, romantikus ruhát szeretett volna  a nagy napra.

Az esküvői ruha megtervezésére és kivitelezésére Halász Évát, az Orlando Collection tervezőjét kérte fel.

A tervező és az énekesnő hamar megtalálták a közös hangot, a ruhapróbák vidám hangulatban teltek. Az Orlando tervezője, egy mell alatt szabott, lágy esésű, törtfehér hernyóselyem ruhát készített Judynak, aszimmetrikus mellrésszel, melyet apró rózsák tettek romantikussá.  A mell alatti szabásvonalat pink szaténszalag és masni hangsúlyozta.

Az énekesnő menyecskeruhája bíbor színű szaténból készült, szintén mell alatt szabva, hogy helyet adjon Judy pocakjában növekvő kisbabának.

A vőlegény öltözéke is itt készült. Balázs fényes, grafitszürke karcsúsított fazonú öltönyt viselt a nagy napon, Judy ruhájához illő fehér inggel és nyakkendővel.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

125912
Kepes András a kétezres évek elején volt a lokálpatrióta „Vendégségben Miskolcon” programban a város vendége. Most, május 11-én azonban újra itt lesz …