2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Hírek Sipos F. Tamásról Sipos F. Tamástól!

Jó hír velem kapcsolatban, hogy egyszer nősültem, és még mindig nős vagyok. Van egy szép szál fiam, és el vagyunk mint a befőtt – szerintem ez jó hír. A minap találkoztam az egyik haverommal, és ő kérdezte: Sipikém, mi a helyzet? Én azt mondtam: Semmi barátom, semmi extra. Azt mondja: Az jó, az nagyon is jó, ha valakivel mondjuk semmi nem történt – az egy kellemes állapot. Az ember 40 és 50 között én úgy gondolom már tudja, hogy mitől döglik a légy.

Tegnap a tv előtt ültem a feleségemmel – valamilyen műsor ment -, egy embernek a története volt felvázolva, aki már egyszer elvált, és fél év múlva azon kapta magát, hogy újból összeköltözött az exével. Felvetettem az én kis feleségemnek: Látod, ugyanez történne velünk, ha valamiféle külső behatás miatt, netalán válásra kerülne a sor, fél év múlva tuti, hogy összebútoroznánk újfent – és ő hevesen bólogatott.

Új zenei tervekről, és a részletekről is beszél Sipos F. Tamás a Sztárportré itt meghallgatható adásában:
http://www.sztarportre.hu/index.php?halgasde=ld-id-307

{module Forrás sztárportré}

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…