2024. 05. 3. péntek

Tímea, Irma
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Müller Attila elveszi Larion Zoét!

„Atti fejberúgott és én beleszerettem”

Müller Attila és szépséges barátnője, Zoé két és fél éve alkotnak egy párt, szerelmük azóta is töretlen, így meghozták a nagy döntést: összeházasodnak! A fiatalok a VIASAT3 Négy esküvő című műsorában mondják ki a boldogító igent.  
Férj lesz a tévés műsorvezető, színész Müller Attilából: elveszi gyönyörű kedvesét, Larion Zoét. Két és fél évig halogatták ezt a döntést, pedig már az első randijuk olyan jól sikerült, hogy attól a naptól fogva nincs nap, hogy ne aludnának együtt, sőt gyorsan össze is bútoroztak.
„A miénk vicces love story. Egy sajtótájékoztatón ismerkedtünk meg, ahol mindketten kipróbálhattuk, milyen fizikai erőnlét szükséges a rúdtánchoz. Attila egy akrobatikus mutatvánnyal próbálkozott, amikor véletlenül fejberúgott. Szerencsére nem történt komoly sérülés, inkább vicces volt, azóta is őrizzük azt a felvételt”- mesélte nevetve Attila.
Zoé úgy érzi, Attila gyakorlatilag azonnal az élete és a szíve részévé vált: „Az első randi annyira jól sikerült, hogy reggelig beszélgettünk (is). A második napon sem tudtunk meglenni egymás nélkül, aznap is nálam aludt és eleinte az volt a rendszer, hogy hazaszaladt, átöltözött és ismét randiztunk. A következő héten már sporttáskával érkezett és hétvégén hazavitte a mosnivalót. Gyorsan elhatároztuk, hogy összeköltözünk. Azóta együtt élünk” – árulta el Zoé.
Persze kapcsolatuk elején köztük is akadtak kisebb-nagyobb súrlódások, mivel mindketten határozott személyiségnek tartják magukat: „El kellett döntenünk, hogy ki lesz az úr vagy úrnő a háznál. Zoé kemény küzdőpartner volt, de persze én győztem. Emellett össze kellett állítanunk a saját kis házirendünket, logikusan megterveztünk mindent és a ZoTTi rendszer tökéletesen működik azóta is” – nevetett Attila. „A ZoTTi mi vagyunk. ZO(é-A)TTI. Úgy érezzük mi egyek vagyunk. Mint az ősi mítoszban, mely szerint a földön valaha olyan emberek éltek kiknek két fejük, négy kezük és négy lábuk volt, de csak egy lelkük. Az istenek azonban megirigyelték a boldogságukat, és tökéletes életüket, így egy baljós napon villámokat szórtak a földre és kettéválasztották az embereket. Minden embernek egy feje, két keze és két lába lett, de belül egyedül volt, mivel a lelkük is kettészakadt. Mi vagyunk ez a fura ősi lény, ZoTTi. Egy lélek, két fej, négy kéz és négy láb”– tette hozzá a műsorvezető.
Az ifjú pár a VIASAT3 Négy esküvő című műsorában mutatja be az esküvőjét, előtte azonban Zoé felkerekedik, hogy mások lagzijából lessen ötleteket – és persze pontozza is azokat.
Négy esküvő – csütörtökön 21 órától a VIASAT3 műsorán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan fejleszti digitális szolgáltatásait az egyszerűbb és kényelmesebb adózásért. A különböző online felüle…