2024. 05. 16. csütörtök

Botond, Mózes
1 EUR 386 HUF
1 GBP 450 HUF

Miss Alpok Adria Magyarországi Döntő

2015. március 29-én rendezték meg a Miss Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny Magyarországi Döntőjét Hajdúszoboszlón, a Hotel Atlantis Superiorban.

A versenyen 17 gyönyörű hölgy vett részt, akik az ország különböző pontjairól érkeztek.
Az este 6 órakor kezdődő versenyen a lányok 3 viseletben léptek színpadra. Első körben utcai ruhában mutatkoztak be, ekkor a kommunikáción volt a hangsúly, beszélniük kellett magukról és lakhelyük egyik nevezetességéről. A második fordulóban fürdőruhában csodálhatta meg a hölgyeket a közönség és a zsűri egyaránt. A harmadik körben a Hudák család szövőműhelyének egyedi magyaros díszruháiban mutatkoztak be a szépségek.
A versenyt megelőzően a 17 döntős hölgy 3 napon keresztül a Hotel Atlantis Superiorban sajátította el a színpadi mozgást és a koreográfiát, melynek fáradalmait este a szálloda wellness részlegében pihenték ki.
A rendezvényt színesítette Vastag Csaba műsora, a 13 tagú zsűriben pedig helyet foglalt Debreczeni Zita fotográfus, és Horváth Cintia modell is.
Harmadik helyezett a békéscsabai Nmekini Agata Blessing lett, a képzeletbeli dobogó második fokára a budapesti Serfőző Dorottya állhatott, míg a korona a szintén budapesti Hegyi Dorottya Tímea fejére került. Ők hárman fogják Magyarországot képviselni a nemzetközi megmérettetésen. Az első helyezett szalagját Kóré Anita a Miss Alpok Adria Országos Döntőjének főszervezője, koronáját pedig Prauda Edina a Miss Alpok Adria magyarországi licensztulajdonosa adta át.
A közönségdíjat Szekeres Daniella nyerte, a házigazda a Hotel Atlantis Superior arcának pedig Kunos Nórát választotta.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek